:

Hur fungerar PayPal på Blocket?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar PayPal på Blocket?
  2. Är det säkert att betala via PayPal?
  3. Hur lång tid tar en överföring till PayPal?
  4. Vilka sidor kan man betala med PayPal?
  5. Hur man överför pengar från Nordea till PayPal?
  6. Kan man skicka pengar via PayPal?

Hur fungerar PayPal på Blocket?

PayPal är en betalningstjänst på nätet som går ut på att man sätter in pengar på ett konto som mottagaren sedan kan få ut. Man behöver därmed inte avslöja bankkontonummer eller uppge betalkortsnummer. Många tips som kommit in till Blocketbluffarna handlar om falska PayPal-konton.

Är det säkert att betala via PayPal?

Alla transaktioner är väl skyddade tack vare vår avancerade kryptering. Om något verkar skumt kommer vårt team med säkerhetsspecialister att identifiera den misstänkta aktiviteten och se till att du är skyddad mot bedrägliga transaktioner. Kom ihåg, vi kommer aldrig att be dig lämna ut känslig information.

Hur lång tid tar en överföring till PayPal?

Efter det tar det normalt 1–2 dagar och så mycket som tre, innan de når fram på ditt bankkonto – men härifrån beror det helt och hållet på bankens behandlingstider. Skulle det vara några problem med din betalning kommer banken att returnera pengarna till PayPal som sedan sätter in dem på ditt konto igen.

Vilka sidor kan man betala med PayPal?

Några exempel på butiker som accepterar PayPal är: AirBnb, ASOS och Netflix¹, men även svenska butiker så som Claes Ohlsson, Tradera och Ink Club. Väl i kassan så matar du bara in dina inloggningsuppgifter för PayPal och väljer ditt betalningsalternativ om det krävs.

Hur man överför pengar från Nordea till PayPal?

Hur det fungerar

  1. Välj "Fyll på direkt" Du uppmanas att logga in på ditt PayPal-konto. ...
  2. Välj bank och belopp. Välj din bank och ange det belopp du vill fylla på ditt konto med.
  3. Betala med din bank.

Kan man skicka pengar via PayPal?

Det finns många anledningar att överföra pengar med PayPal. Överför pengar till personer runt om i världen på några sekunder: välj mottagare, lägg till beloppet, och tryck på skicka. Det är allt.