:

Hur lång tid tar det att beställa från Apotea?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång tid tar det att beställa från Apotea?
  2. Hur levererar Apotea?
  3. Har Apotea Instabox?
  4. Har Apotea hemleverans?
  5. Har inte fått mitt paket Apotea?
  6. Hur fungerar Apotea?
  7. Har Apotea fri frakt?

Hur lång tid tar det att beställa från Apotea?

Så snart budfirman har ditt paket så kommer du få ett nytt sms med leveransdag. Oftast sker den nya leveransen inom 1-2 vardagar. Om du önskar häva ditt köp på grund av förseningen är du välkommen att kontakta oss, annars ber vi dig invänta det nya leveransdatumet.

Hur levererar Apotea?

Apotea.se hanterar normalt din order inom ett dygn (helgfria vardagar) från beställning fram tills dess att varan lämnar vårt lager, förutsatt att vi har varan i lager. När varan har lämnat vårt lager övergår leveransansvaret till fraktbolagen som levererar din order inom utsatt tid för valt fraktsätt.

Har Apotea Instabox?

- Vår ambition är att vara det snabbaste och smidigaste leveransalternativet för e-handel. I dagsläget hämtar vi hos Apotea en eller två gånger varje dag. ... Instabox erbjudande om att leverera samma dag i Stockholmsområdet gäller samtliga e-handlare som använder företaget som leveranspartner.

Har Apotea hemleverans?

Vi erbjuder alltid minst ett fraktfritt alternativ. Hemleverans är möjligt i stora delar av Sverige och väljer du detta kan du också välja vilken dag och tid du vill ha din leverans. Väljer du leverans till ett ombud så kan du klicka ner listan och välja det ombud du önskar.

Har inte fått mitt paket Apotea?

Du kan även ladda ner appen Mina Paket och spåra ditt paket där. Ett paket kan bli någon dag försenad om något oförutsett sker, om du inte mottagit ditt paket på ca tre dagar kan du kontakta oss.

Hur fungerar Apotea?

Hemleverans är möjligt i stora delar av Sverige och väljer du detta kan du också välja vilken dag och tid du vill ha din leverans. Väljer du leverans till ett ombud så kan du klicka ner listan och välja det ombud du önskar. I annat fall så väljs automatiskt det ombud som ligger närmast ditt postnummerområde.

Har Apotea fri frakt?

Apotea kan du alltid handla med fri frakt och vi har många fraktalternativ så att du ska kunna få hem dina apoteksprodukter på det sätt som passar dig bäst.