:

Hur applicerar man foundation med borste?

Innehållsförteckning:

  1. Hur applicerar man foundation med borste?
  2. Hur man lägger på foundation?
  3. Varför blir mitt smink Kakigt?
  4. Vad applicerar man concealer med?
  5. Hur applicera foundation med svamp?
  6. Hur använder man Makeupsvamp?
  7. Vad ska man ha innan foundation?
  8. Varför lägger sig foundation i porerna?
  9. Varför blir min foundation fläckig?

Hur applicerar man foundation med borste?

Oavsett om du använder en foundationborste, en beautyblender eller dina fingrar så ska du tänka på att buffa och trycka på din foundation, och inte ”måla” på den. Detta för att bygga upp täckning gradvis, det blir ett jämnare resultat och det blir inga streck.

Hur man lägger på foundation?

Börja alltid med att applicera din foundation i mitten på ditt ansikte och arbeta dig utåt. Hitta rätt sminkverktyg som ger dig det resultat du vill ha av en foundation. En foundation kan appliceras precis så som du vill med fingrarna, makeupsvamp och sminkborstar i alla dess former.

Varför blir mitt smink Kakigt?

Kakigt smink uppkommer av för lite fukt när du lägger din makeup. Vi tar det från början. Först och främst rengör ditt ansikte noggrant med ett Micellärt vatten för att avlägsna smuts och orenheter på huden. ... Du behöver inte gnugga ansiktet, ett enkelt svep med en bomullstuss rengör effektivt och skonsamt.

Vad applicerar man concealer med?

För att täcka röda blemmor på bästa sätt ska du först gå loss med den gröntonade concealern med en ren pensel på den röda blemman. Var noga! Det ska bara vara på just det röda området, inget runtomkring. Därefter kan du använda en bomullspad och försiktigt dutta på en flytande concealer som matchar din hudton.

Hur applicera foundation med svamp?

Pumpa inte ut din foundation direkt på svampen. Tryck i stället ut en klick foundation på handens ovansida, handryggen. Doppa sedan den trubbiga, tjocka delen av din blender i din foundationklick. Applicera din foundation genom att "studsa" din beautyblender försiktigt över huden.

Hur använder man Makeupsvamp?

Tänk på att alltid använda din Beautyblender fuktad, och dutta varsamt på önskad produkt för att vara så skonsam mot huden som möjligt! Genom att försiktigt dutta istället för att dra med svampen blir sminket dels jämnare, och du är snällare mot din hud.

Vad ska man ha innan foundation?

Ha på ditt puder innan din foundation För att “låsa fast” sminket ska du först ha på din primer och sen ett löst lager puder. Det sista du gör är att ha på din foundation. Pudret kommer göra att sminket får en bra bas att fästa i.

Varför lägger sig foundation i porerna?

Ojämn hudstruktur Primern lägger sig som ett utjämnande lager under ditt smink och fyller ut linjer och porer så när du lägger din foundation ser huden slätare ut.

Varför blir min foundation fläckig?

Att din foundation ser fläckig ut beror oftast på att huden är lite torr och då finns det risk att din foundation liksom ”fastnar” i de torra partierna. Detta syns särskilt mycket om du använder en foundation som är lite för mörk för din hudton eller har fel nyans.