:

Hur länge ska man använda Silverschampo?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge ska man använda Silverschampo?
  2. När ska man börja använda Silverschampo?
  3. Är silverschampo bra?
  4. Hur länge ska Fudge silverschampo sitta i?
  5. Varför inte använda silverschampo till blont hår?
  6. Hur länge har silverschampo testats?
  7. Vad är ett silvershampoo?

Hur länge ska man använda Silverschampo?

Låt det verka i ungefär 3 minuter (är det väldigt torrt kan du testa en kortare tid). Viktigt är att du inte låter det gå över tiden som står på schampot, då kan håret få en lila ton. 3. Skölj noga ur och eftersom silverschampo torkar ut håret behöver du avsluta med en vårdande inpackning.

När ska man börja använda Silverschampo?

Därför ska du först applicera silverschampot på de varmaste partierna och sedan i slutet av verkningstiden dra ut produkten på de ljusaste partierna, för att få ett så jämt resultat som möjligt. Vad säger du om att applicera silverschampo i torrt hår och låta det verka som en mask?

Är silverschampo bra?

Ett silverschampo är främst till för dig som har ett väldigt ljusblont eller till och med grått eller vitt hår, men med vissa gula toner kvar. Schampot hjälper till att neutralisera de gula tonerna för att ge håret en överlag mer kall nyans. Det kan även fungera för att ta bort ljusa toner i mörkare hår.

Hur länge ska Fudge silverschampo sitta i?

Fördela och schamponera. För en mildare effekt eller om ditt hår är mycket torrt, så bör du hålla verkningstiden till ca 30 sek. Vid kraftigare resultat, ett mörkare hår eller tjockare hårstrån kan du låta produkten verka mellan 1-2 min. Använd inte din finaste handduk efter.

Varför inte använda silverschampo till blont hår?

  • Silverschampo är ofta violetta eller blå i färgen och detta gör att de gula eller orange tonerna i håret neutraliseras och därför ger ditt hår en kallare nyans. Vill du ha kallt blont hår är ett silverschampo därför effektivt! I huvudsak ska det användas till blont eller ljust hår, men du kan även använda silverschampo till brunt hår då det på ...

Hur länge har silverschampo testats?

  • Vårt test av silverschampo har pågått under flera veckor. Varje schampo har testats vid upprepade tvättar för att avgöra förändringar i resultat samt använts med längre verkningstid. Produkterna har testats på färgat, blonderat och naturligt vitt/grått hår. Omdömet har huvudsakligen baserats på nedanstående egenskaper.

Vad är ett silvershampoo?

  • Ett silvershampoo används om man har vitt, grått eller blont hår (även slingat hår) Ett silverschampoo är framtaget för att ta bort oönskade gultoner i håret. Detta ger då en kallare blond färg, en askigare ton. Ett silverschampoo är violett i färgen, alltså blå-lila. Som jag berättat för er förut..