:

Hur använder man Lash Serum?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man Lash Serum?
  2. Hur ofta använder man Xlash serum?
  3. Hur mycket Xlash ska man ta?
  4. Är Xlash farligt?
  5. Vad händer om man slutar med Fransserum?

Hur använder man Lash Serum?

Avlägsna makeup och kontaktlinser, tvätta dina händer och ditt ansikte med mild tvål och vatten innan du applicerar Xlash. Applicera en tunn, jämn linje av Xlash på roten av de övre fransarna. Ett drag med borsten räcker. Xlash kan användas på övre och undre fransraderna samt på ögonbrynen.

Hur ofta använder man Xlash serum?

Xlash appliceras en gång om dagen på rengjort ansikte. Applicera serumet vid rötterna längs franslinjen. Använd i en gång om dagen i 6–8 veckor för bästa resultat. Efter 6-8 veckor appliceras Xlash 2-3 gånger i veckan för att bibehålla långa och fylliga fransar.

Hur mycket Xlash ska man ta?

Xlash Pro innehåller 6 ml, och räcker för 5-6 månaders regelbunden användning. Dock använder våra kunder oftast Xlash dagligen i 2-3 månader, och därefter bibehåller de det uppnådda resultatet genom att använda Xlash 2-3 gånger i veckan i stället. Det påverkar naturligtvis hur länge produkten räcker.

Är Xlash farligt?

Är Xlash farligt att få i ögonen? – Nej, Xlash är dermatologiskt och oftamologiskt testad i laboratorium. Det betyder att både hudläkare och ögonläkare har testat Xlash och finner serumet säkert. Alla ingredienser är godkända att använda av EU.

Vad händer om man slutar med Fransserum?

Många är osäkra på vad som händer med fransarna när du slutar använda serum. Faller ögonfransarna av? Vad händer? Kort sagt, så ja, med tiden förlorar du dina fransar, inte på grund av serumet, men för at fransarna blir utbytta helt naturligt.