:

Är Saltvattenspray bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är Saltvattenspray bra?
  2. Vad gör Saltvattenspray?
  3. Kan man göra egen Saltvattenspray?
  4. Var kan man köpa Saltvattenspray?
  5. Vad gör saltet i kroppen?

Är Saltvattenspray bra?

Det finns många fördelar med att använda saltvattenspray. De ger textur och volym till håret, vilket i sig kan formas till en hårstil på ett enkelt sätt med händerna. Men det underlättar också för håruppsättningar eller om man vill ge håret vågor eller lockar, och det på ett väldigt naturligt sätt.

Vad gör Saltvattenspray?

En saltvattenspray ska ge håret samma struktur som om du har spenderat en lång dag på stranden. ... Använd saltvattensprayen i blött hår om du vill framhäva dina naturliga lockar och vill få mer volym. Har du rakt hår hjälper sprayen att ge håret mer struktur, och gör det lättare att styla.

Kan man göra egen Saltvattenspray?

SALTVATTEN HÅRSPRAY Koka upp 2,5 dl vatten. Tillsätt 2,5 msk ekologiskt salt och låt koka tills det smält. När saltvattnet svalnat kan du droppa i ett par droppar eterisk olja för härligt frisk doft. Saltvattnet är fantastiskt bra till mjuka, glatta hår som behöver lite stuns.

Var kan man köpa Saltvattenspray?

Saltvattenspray - Köp saltspray för håret | Åhléns.

Vad gör saltet i kroppen?

Salt består huvudsakligen av natriumklorid, som kroppen behöver för att reglera syra-basbalansen och ämnesomsättningen. Salt bidrar även till ett normalt blodtryck. Den dos vi behöver per dag är cirka 1,5 gram, enligt Livsmedelsverket.