:

Vad är en setting Brush?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är en setting Brush?
 2. Vad är en buffer Brush?
 3. Vad är de olika Sminkborstarna till för?
 4. Vad för borste till ögonskugga?
 5. Vad för borste till contouring?
 6. Är Real Techniques bra?
 7. Vad använder man för borste till highlighter?
 8. Vad är en Kabukiborste?
 9. Vilken borste till solpuder?

Vad är en setting Brush?

Real Techniques Setting Brush är en borste som är utformad för att skapa en perfekt finish. Används till puder eller highlighter och är även perfekt att blanda ögonskuggor med.

Vad är en buffer Brush?

Seamless Buffing Brush är en antibakteriell buffborste som ger en jämn täckning utan att sprida bakterier. Stråna har berikats med aktivt kol och silverjoner i tillverkningsprocessen viket stöter bort bakterier och håller borsten fräsch längre.

Vad är de olika Sminkborstarna till för?

 • Powder brush (Länk) – Används för applicering av puder och solpuder/bronzer (större områden)
 • Blush brush (Länk) – Används för att applicera tex Rouge och solpuder (mindre områden)
 • Foundation Brush (Länk) – Applicering av flytande basprodukter tex foundation eller concealer.

Vad för borste till ögonskugga?

Medium Shadow/Shading brush – Bred borste för att mjukt applicera + tona ut + blanda puder eller creme ögonskuggor. Använder den oftast till färger som ska ligga över hela locket/större områden. 5. Small Shadow/Shading brush – Korta täta borsthår för att maximal upptagning av ögonskugga och jämn applicering.

Vad för borste till contouring?

NOSE CONTOUR BRUSH 01. Litet rundat borsthuvud perfekt för contouring av näsan och svåråtkomliga ytor i ansiktet. Kan även användas till att arbeta in krämiga produkter som concealer. Borsten är tillverkad med syntetiska strån och är vegansk.

Är Real Techniques bra?

Men ska du bara köpa en borste från RT så är det definitivt denna! En rund borste, rätt rakt skuren upptill. Passar också väldigt bra till flytande- och puderfoundation, men själv använder jag den främst till puder. Den är lagom stor för mig och ger mig den kontroll jag vill ha.

Vad använder man för borste till highlighter?

Stipplingborste. Den här borsten kallas även för duo-fiber borste och används vanligtvis till flytande foundation. Den platta, fjäderliknande borsten skapar jämna ytor och ger en vacker airbrushed effekt. Den kan användas till både rouge, highlighter, foundation, bronzer och puder.

Vad är en Kabukiborste?

En kabukiborste ger full täckning och har oftast rundade kanter för att enkelt arbeta in din makeup i huden. Använd en kabukiborste till att applicera foundation, puder, bronzer och rouge. De flesta kabukiborstar passar lika bra till flytande makeup som puder.

Vilken borste till solpuder?

Bäst kontroll får du med en mellanstor rouge- eller puderborste, medan en snedställd borste ger bra definition vid mer avancerade skuggningar. Grunda med en ansiktscreme eller tunn BB/CC-creme och puder för att få ett jämnare resultat. Solpudret kan annars “fastna” på blanka partier och bli flammigt.