:

Är Rituals produkter bra?

Innehållsförteckning:

 1. Är Rituals produkter bra?
 2. Vad använder man Shower Oil till?
 3. Vilka produkter ska man använda till ansiktet?
 4. Är Rituals produkter naturliga?
 5. Är Rituals Shampoo bra?
 6. Hur använder man dusch olja?

Är Rituals produkter bra?

I stort får Rituals högt betyg av mig. Kvaliteten är hög och förpackningarna är fina och lyxiga. Stort plus är att det är enkelt att källsortera eller fylla på produkterna, något som också är ekonomiskt då påfyllningen är billigare.

Vad använder man Shower Oil till?

Det första steget i ritualen är duscholjan, som rengör huden och ger den en extra härlig behandling med ett tunt lager av djuprengörande oljor. Kroppsoljan appliceras på fuktig hud i duschen för att mjuka upp huden och på så vis förbereda huden för nästa steg.

Vilka produkter ska man använda till ansiktet?

Daglig hudvårdsrutin

 1. Rengöringsmousse. Börja alltid med att tvätta ansiktet med rengöringsmousse både morgon och kväll. ...
 2. Toner. Använd sedan en toner för att ta bort överblivet smink efter rengöringen och förbereda huden för nästa steg i hudrutinen. ...
 3. Ögonkräm. ...
 4. Serum. ...
 5. Dagkräm / Nattkräm.

Är Rituals produkter naturliga?

Som Rituals säger: ”Vi strävar efter att använda så många naturliga ingredienser som möjligt, och när naturen inte kan tillhandahålla rätt egenskaper eller om det är bättre för miljön, använder vi laboratorieframställda alternativ.”

Är Rituals Shampoo bra?

Rituals The Ritual of Mehr Shampoo lämpar sig lika bra för normalt och färgat hår och ge din hårbotten en stor dos med näring. För att vara så skonsam som möjligt har man uteslutit alla former av parabener, silikon och sulfater och istället tillsatt aktiva ingredienser som arganolja, antioxidanter och shikakai.

Hur använder man dusch olja?

Smörj in din handdukstorkade hud med en väldoftande badolja efter duschen för effektiv återfuktning. Badolja kan även hjälpa till att lugna ner yvigt och frissigt hår. Addera några droppar i handflatan och fördela jämnt i håret.