:

Kan man använda Swish på Willys?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man använda Swish på Willys?
 2. Hur betalar man på Willys?
 3. Hur blir man medlem i Willys?
 4. Kan man betala med mobilen på Willys?
 5. Vilka willys har självscanning?
 6. Kan man handla på willys med Klarna?
 7. Hur betala Willys online?
 8. Vad kostar Willys Plus?
 9. Får man bonus på Willys?

Kan man använda Swish på Willys?

Det är i Axfoods butiker i kedjorna Willys, Hemköp och Prisextra där möjligheten nu införts. - Vi är faktiskt först i världen, säger butikschefen Urban Winther på Willys i Luleå. Här i Norrbotten har de aktuella affärerna smugit igång denna betalningsmöjlighet för tre veckor sedan.

Hur betalar man på Willys?

Du behöver en e-postadress och ett mobiltelefonnummer. Möjlighet att signera digitala betalningar med till exempel bank-ID, bankdosa eller liknande. Du kan välja mellan att få hemleverans eller ett Hämta-alternativ som innebär att du hämtar dina matkassar, i eller intill någon av våra butiker.

Hur blir man medlem i Willys?

Så här gör du:

 1. Fyll i webblanketten nedan och skicka in den via e-post till willysplus@willys.se eller brev till: Kundtjänst Willys Plus, Box 1915, 581 18 Linköping.
 2. Du kommer inom några dagar få ett mail innehållande ditt Willys Plus-nummer samt instruktioner hur du loggar in.

Kan man betala med mobilen på Willys?

Så här testar du Scan & Go i butik När du kommer till butiken öppna Willys-appen, välj "Scan & Go". I butiken, scanna QR-koden för att starta. Scanna varornas streckkoder med din mobil medan du handlar. ... Scanna QR-koden och betala med din mobil - via Klarna eller med betalkort.

Vilka willys har självscanning?

Och som Willys Plus-kund kan du börja självscanna direkt utan att skriva på separat avtal. Det finns ingen baksida med att självscanna. Bara fördelar: Snabbare.

Kan man handla på willys med Klarna?

Betala med Klarna! Nu kan du välja att betala med Klarna när du avslutar din order. Betala direkt, senare eller dela upp din betalning. Enkelt och smidigt, tycker vi!

Hur betala Willys online?

Betala med Klarna! Nu kan du välja att betala med Klarna när du avslutar din order. Betala direkt, senare eller dela upp din betalning. Enkelt och smidigt, tycker vi!

Vad kostar Willys Plus?

Willys Plus ger dig fler och bättre erbjudanden utan att du behöver ha ett extra kort i plånboken. Det kostar ingenting att bli Willys Plus-kund, det enda vi begär av dig är att du betalar lite mindre.

Får man bonus på Willys?

Willys+ är matvarubutiken Willys kundklubb. Det är dock, i strikt mening, inte ett bonusprogram då man inte får några specifika fördelar eller bonuspoäng för varje krona man spenderar. Istället innebär ett medlemskap att man får personliga och bra erbjudanden och rabatter på Willys samt några partnerföretag.