:

Vilka stationer kan man tanka med St1?

Innehållsförteckning:

  1. Vilka stationer kan man tanka med St1?
  2. Vilka stationer tar Shellkort?
  3. Hur många stationer har St1?
  4. Hur många Shell stationer finns det i Sverige?
  5. Kan man tanka med St1 kort på Ingo?
  6. Kan man ta ut pengar med St1 kort?
  7. Finns Shell kvar?
  8. Vilken olja ska jag ha Shell?
  9. Finns 98 oktan på St1?
  10. Vad hette St1 förut?

Vilka stationer kan man tanka med St1?

Var kan jag tanka med mitt St1-kort? St1-kortet gäller på alla St1-stationer i Sverige, från Ystad i söder till Haparanda i norr samt i Norge. Genom vårt samarbete med Shell kan du även använda ditt St1-kort på alla Shell-stationer i Sverige.

Vilka stationer tar Shellkort?

Med ett Shellkort får du även tillgång till samtliga St1-stationer i hela Sverige. St1-stationerna är strategiskt utspridda över hela landet, från Trelleborg i söder till Haparanda i norr.

Hur många stationer har St1?

Om våra bensinstationer St1 finns på över 280 platser i Sverige, från Trelleborg i söder till Pajala i norr. Inkluderar vi Shellstationerna har du totalt 400 stationer att tanka på. Din närmaste bensinstation hittar du enkelt via vår kartfunktion.

Hur många Shell stationer finns det i Sverige?

Den svenska verksamheten drivs under licens av St1 och består av ca 140 bensinstationer runt om i landet samt ett 40-tal stationer anpassade för tung trafik under varumärket Shell TruckDiesel.

Kan man tanka med St1 kort på Ingo?

St1 Privatkort är ett kort du kan använda för att tankaSt1 bensinstationer i Sverige och Norge. Du kan inte använda kortet hos andra bensinstationer.

Kan man ta ut pengar med St1 kort?

Med St1 Mastercard kan du ta ut kontanter i alla kontantuttagsautomater i Sverige och utlandet som är försedda med en Mastercard-symbol. I butikskassa är det tyvärr inte i nuläget möjligt. För att kunna göra ett kontantuttag behöver du vara kund i minst tre månader och uppfyller våra villkor för betaltjänsten.

Finns Shell kvar?

Försäljningen omfattade Shells servicestationer, raffinaderiet i Göteborg, Shells verksamhet för bränslen till industrikunder (bulk), samt Shell marinverksamhet i Sverige. ... På så sätt finns det starka varumärket därmed kvar i Sverige.

Vilken olja ska jag ha Shell?

Shell Helix HX7 10W-40 är en delsyntetisk motorolja för moderna personbilar och lätta lastbila.. Shell Helix HX7 10W-40 är en delsyntetisk motorolja för moderna personbilar och lätta lastbila.. Shell Helix Ultra 0W-40 är speciellt formulerad med Shells unika basolja, för högpresterande..

Finns 98 oktan på St1?

Nästan alla bensinbilar kan tankas med bensin 95 E10 Om du behöver tanka E5 bensin välj i så fall V-Power eller 98 oktan som finns på alla Shellstationer, undantaget Shell express i Norrköping och Sala.

Vad hette St1 förut?

ExxonMobil:s finska partner oy Esso ab förvärvades och företaget fick namnet St1.