:

Måste man ha silver balsam?

Innehållsförteckning:

 1. Måste man ha silver balsam?
 2. Hur länge ska man ha i silver balsam?
 3. Vad är bäst silverschampo eller balsam?
 4. Hur använda Silverbalsam?
 5. Kan man använda vanligt balsam efter Silverschampo?
 6. Måste man ha både Silverschampo och Silverbalsam?
 7. Kan håret gå av av Silverschampo?
 8. Hur ofta kan jag använda Silverschampo?
 9. Vilket Silverbalsam är bäst?
 10. När kan man använda silverschampo?

Måste man ha silver balsam?

Ett silverbalsam är nästan ett måste för att behålla en kall nyans i håret. När jag var blond så ville jag ha en sval, blond nyans men då jag har ganska mycket röda undertoner i mitt hår så fick jag jobba hårt med silverprodukter för att bibehålla den kalla nyansen.

Hur länge ska man ha i silver balsam?

Låt det verka i ungefär 3 minuter (är det väldigt torrt kan du testa en kortare tid). Viktigt är att du inte låter det gå över tiden som står på schampot, då kan håret få en lila ton. 3. Skölj noga ur och eftersom silverschampo torkar ut håret behöver du avsluta med en vårdande inpackning.

Vad är bäst silverschampo eller balsam?

Silverschampo kan vara något uttorkande för håret och bör därför inte användas vid varje tvätt. Varva silverprodukter med schampo och balsam som fokuserar på att ge mer fukt till håret.

Hur använda Silverbalsam?

Därför ska du testa silverbalsam istället för att använda schampo ofta för att behålla dina kalla toner. Antingen genom att ersätta schampot helt och bara ge kalla toner med ett balsam eller för att maxa effekten. Silverbalsam är ofta mer skonsamma och mildare i sin korrigering om du sköljer ut det direkt.

Kan man använda vanligt balsam efter Silverschampo?

Börja med ett vanligt schampo och tvätta håret rent, använd sedan silverschampot och skölj direkt. På så sätt får du lite kalla pigment varje gång du tvättar håret och din hårfärg kommer hålla sig snygg längre.

Måste man ha både Silverschampo och Silverbalsam?

Misslyckade blekningar och trött hår Också för dig som har slingor i ljusa toner i håret är ett silvershampo med balsam att rekommendera, det är perfekt för att få en fräschare nyans i håret. ... Efter användning av schampot bör man använda silverschampo för att ditt hår inte ska bli skadat utan vara fräscht och helt.

Kan håret gå av av Silverschampo?

Silverschampo i sig ska inte slita på håret, men många silverschampon innehåller inte så mycket vårdande egenskaper. Kom ihåg att om du blir ordentligt blå, lila eller grön i håret och färgen inte försvinner, så kommer det troligen sluta med att en frisör måste in och bleka bort de pigmenten och det sliter på håret.

Hur ofta kan jag använda Silverschampo?

Därför är det viktigt att vara extra uppmärksam om man har blonderat eller torrt hår för att undvika att färgen slår över mot violett utan istället stannar vid en härligt askblond nyans. Hur ofta silverschampo ska användas varierar men rekommendation från frisör är 1-2 gånger i veckan och då låta den verka 3-5 minuter.

Vilket Silverbalsam är bäst?

 • Ida Warg Silver Shampoo - BÄST I TEST SILVERSCHAMPO. ...
 • L'Anza Healing ColorCare - BÄSTA PREMIUMVAL. ...
 • Björk AG Schampoo. ...
 • Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo. ...
 • Björn Axén Care Cool Silver Shampoo. ...
 • Schwartzkopf Bonacure Color Freeze Silver Shampoo. ...
 • Matrix Total Results Color Care So Silver Shampoo.

När kan man använda silverschampo?

Vill du ha kallt blont hår är ett silverschampo därför effektivt! I huvudsak ska det användas till blont eller ljust hår, men du kan även använda silverschampo till brunt hår då det på vissa brunetter eller eller om du har mörkt hår med slingor också kan ge en viss nyansskillnad.