:

Hur fungerar inläsningstjänst?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar inläsningstjänst?
  2. Hur läser man på inläsningstjänst?
  3. Hur får man tillgång till inläsningstjänst?
  4. Hur ser man texten i inläsningstjänst?
  5. Hur fungerar Polyglutt?
  6. Varför inläsningstjänst?
  7. Kan man läsa böcker på inläsningstjänst?
  8. Vad kostar Begreppa?
  9. Är inläsningstjänst gratis?
  10. Vad är Begreppa?

Hur fungerar inläsningstjänst?

Lustfyllt lärande från förskola till vuxenutbildning. Hos oss på ILT Inläsningstjänst hittar du inlästa läromedel, lättlästa böcker, filmer och guider på flera språk, utbildningar och tester för kartläggandet av dyslexi. Smarta tjänster som gör vardagen lite lättare för dig som är verksam i skolan.

Hur läser man på inläsningstjänst?

Via appen ILT Inläsningstjänst har du möjlighet att ladda ner din bok till en lärplatta eller en mobil för att lyssna offline. Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme på din enhet. När du väljer att ladda ner en bok så får du information om storleken på filen.

Hur får man tillgång till inläsningstjänst?

Vi erbjuder en rad olika möjligheter att logga in i våra tjänster. Förutom att du kan logga in med ditt användarnamn och lösenord hos oss, kan du även välja att logga in med andra alternativ. Om din skola eller kommun använder Googles G Suite for Education kan du logga in med ditt Google-konto.

Hur ser man texten i inläsningstjänst?

Appen finns för både iOS och Android och är gratis att ladda ner. Sök på Inläsningstjänst i App Store eller Play Butik, så hittar du den. Första gången du öppnar appen loggar du in med de kontouppgifter du fått. Du kommer direkt till din personliga bokhylla.

Hur fungerar Polyglutt?

Polyglutt är den marknadsledande bilderbokstjänsten för att arbeta med språkutveckling och litteratur i förskolan. Idag använder 360 000 förskolebarn Polyglutt. Barn med olika modersmål kan läslyssna till mängder av böcker i appen. Använd lärplatta, mobil eller storbildsskärm, bläddra enskilt eller tillsammans.

Varför inläsningstjänst?

Få tillgång till tusentals inlästa läromedel När hela klassen erbjuds extra verktyg i undervisningen minskar stigmatiseringen och utanförskapet för elever med läs- och skrivsvårigheter. Även elever som lär sig bättre genom att lyssna får bättre förutsättningar att lyckas. Inlästa Läromedel passar alla oavsett ämne.

Kan man läsa böcker på inläsningstjänst?

Vi har fyllt på med hundratals nya böcker, det finns nu över 1 800 böcker i Polyglutt förskola, samt nästan 3 000 ljud- och textöversättningar till över 55 andra språk.

Vad kostar Begreppa?

Testa Begreppa i 30 dagar Kan du klicka på loggan och se filmerna har du tillgång till tjänsten, annars är du varmt välkommen att fylla i formuläret för att prova kostnadsfritt och utan bindningstid i 30 dagar. Tack! Obs, notera att Begreppa enbart kan köpas av skolor, kommuner och koncerner.

Är inläsningstjänst gratis?

Prova gratis - ILT Inläsningstjänst.

Vad är Begreppa?

Vår flerspråkiga tjänst Begreppa ger eleverna möjlighet till extra stöttning i distansundervisningen. Här finns över 200 filmer inom NO- och SO-ämnena samt matematik. Filmerna är tillgängliga på 6 olika språk.