:

Hur man skrubbar kroppen?

Innehållsförteckning:

  1. Hur man skrubbar kroppen?
  2. Är Skrubbvantar bra?
  3. Hur ofta använda kroppsskrubb?
  4. När ska man ta Body Scrub?
  5. Varför är det bra att skrubba kroppen?

Hur man skrubbar kroppen?

Skrubba alltid i en cirkulerande rörelse mot hjärtat. Börja med fötter och följ benen uppåt, skrubba i cirkelrörelser uppåt mot hjärtat. Likaså med händer och armar. Torrskrubba din kropp med en skrubbvante eller använd en kroppsskrubb i duschen för att ge huden extra näring.

Är Skrubbvantar bra?

Skrubbvante i jute ger en mild massage och djuprengöring av hela kroppen. Kan användas både till torr- och våtskrubbning för att stimulera blodcirkulationen och avlägsna döda hudceller.

Hur ofta använda kroppsskrubb?

Att tänka på vid peeling Hur ofta du behöver peela huden beror på vilken sorts peeling du använder och vilken hudtyp du har. Det bästa brukar vara att ge huden några dagar på sig för återhämtning och att peela som mest ett par gånger i veckan.

När ska man ta Body Scrub?

Peela din kropp 1- 2 gånger i veckan. Detta gör att döda hudceller försvinner. Är du väldigt torr kan peeling vara ett bra sätt att få igång cirkulationen i huden så att den sen lättare kan absorbera efterföljande olja eller kroppskräm.

Varför är det bra att skrubba kroppen?

En kroppspeeling tar bort döda hudceller och gör att huden lättare tar upp andra produkter som brun utan sol och kroppslotion. En skrubb gör så din hud får en bättre och lenare struktur skrubba därför gärna din hud 1 gång i veckan.