:

Hur fungerar Kärcher Altantvätt?

Innehållsförteckning:

  1. Hur fungerar Kärcher Altantvätt?
  2. Hur fungerar en Terasstvätt?
  3. Vad innehåller Trallrent?
  4. Är Terasstvätt bra?
  5. Hur mycket vatten förbrukar en högtryckstvätt?

Hur fungerar Kärcher Altantvätt?

Kärcher K5 och altantvätten Man får ju inte ha högtryck på trä för då slår man sönder trät och trycker in vattnet vilket orsakar större skada än nytta. Altantvätten funkar som att vattnen kommer ur några munstycken och dessa sätter i sin tur i gång borstarna som då gör jobbet.

Hur fungerar en Terasstvätt?

här fungerar en altantvätt: Inuti skölden sitter ett munstycke på en arm som roterar och på sätt rengör plattorna med vatten från flera riktningar samtidigt.

Vad innehåller Trallrent?

Innehåller Natriumperkarbonat > 30%, anjonisk tensid < 5%.

  • Utmärkt vid borttagning av gamla oljelager och fernissa.
  • Ger ett bra underlag för fortsatt behandling.
  • Kan användas på olika typer av träslag.

Är Terasstvätt bra?

Därför ska du ha en terrasstvätt Lyckligtvis finns det en smart lösning. Terrasstvätten monteras enkelt på din högtryckstvätt och förvandlar hårt arbete till en enkel och rolig match. Även flertalet experter tar upp fördelarna med en terrasstvätt. ... Svaret är att högtryckstvätten inte är lika skonsam som terrasstvätten.

Hur mycket vatten förbrukar en högtryckstvätt?

Koppla in vattenslangen i en högtryckstvätt Den gamla vattenslangen har ett tryck på cirka 4 bar och sprutar ut 3 500 liter vatten i timmen, vilket motsvarar närmare 17-18 fyllda badkar, medan högtryckstvätten med ett tryck på 100 bar enbart använder 400 liter i timmen, vilket motsvarar 2 badkar.