:

Vad gör man med en highlighter?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör man med en highlighter?
  2. Hur sminkar man sig med Contour?
  3. Kan man använda ögonskugga som highlighter?
  4. Varför Contour?
  5. Hur sminkar man sig med concealer?
  6. Var använder man puder?

Vad gör man med en highlighter?

Tänk på att applicera highlighter på områden du vill framhäva, områden som normalt sett träffas först av solens strålar - dvs kindbenen, nästipp och näsrygg, amorbåge, brynben och hakan. Undvik att använda highlighter i veck eller på mörkare områden, då finns nämligen risken för att huden ser blank/fet hud.

Hur sminkar man sig med Contour?

Börja med den mörka nyansen i ditt contour-kit för att skapa skugga. Applicera en linje precis under käkbenen, längs käklinjen och vid tinningen. Vill du framhäva näsan kan man använda den mörka färgen att skugga sidorna av näsan sett framifrån.

Kan man använda ögonskugga som highlighter?

Så använder du highlighter Det är viktigt att välja en highlighter som är ljusare än ens hudton – vissa föredrar till och med en helt vit highlighter. Om du råkat köpa en för mörk highlighter kan du istället använda den som rogue eller ögonskugga.

Varför Contour?

Contouring framhäver och förbättrar, med ett resultat som i dagsljus fortfarande ger en naturlig look. Oavsett vilken hudtyp, hudfärg, ålder eller ansiktsform du har, så måste du börja med att återfukta huden med åtefuktande produkter. Makeupen fördelas lättare och jämnare om den är återfuktad.

Hur sminkar man sig med concealer?

7 tips – så lyckas du med concealer

  1. Lägg inte concealer direkt under ögat. Många gör misstaget att bara lägga sin concealer precis under ögat. ...
  2. Testa att lägga concealer efter foundation eller BB-cream. ...
  3. Baka din concealer. ...
  4. Använd concealer för contouring. ...
  5. Grön eller rosa concealer. ...
  6. Välj rätt typ! ...
  7. Badda in din concealer.

Var använder man puder?

Pudrets uppgift är framförallt att hålla din foundation och concealer på plats och göra ansiktet matt och jämnt. Du kan välja mellan löst eller kompakt puder beroende på vilket du gillar bäst. Transparent puder innehåller lite färgpigment och används främst för att fixera underlaget och matta ner huden.