:

Hur funkar Ida wargs brun utan sol?

Innehållsförteckning:

  1. Hur funkar Ida wargs brun utan sol?
  2. Hur länge ska man ha brun utan sol Ida Warg?
  3. Hur använder man brun utan sol spray?
  4. Hur ska man sova med bus?
  5. Vart kan man köpa Ida wargs brun utan sol?
  6. Vilken av Ida wargs brun utan sol är bäst?

Hur funkar Ida wargs brun utan sol?

Den ofärgade moussen kommer ut som ett vitt skum och när du applicerar den är den ofärgad på huden men börjar utvecklas till en solkysst resultat efter 3 timmar och fortsätter sedan att utvecklas i 12 timmar till.

Hur länge ska man ha brun utan sol Ida Warg?

Ger ett vackert solkysst resultat på bara 3 timmar med hjälp av naturligt socker (DHA). Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett naturligt resultat. Parfymfri och avger heller inte den typiska "brun utan sol"-doften.

Hur använder man brun utan sol spray?

Om du applicerar med handske eller bara händer så rekommenderar vi att applicera lite brun-utan-sol-produkt på handsken/i handen och jobba in produkten på huden i cirkulära rörelser och med ett relativt snabbt tempo.

Hur ska man sova med bus?

Ska du på fest är det smartast att applicera brun-utan-sol kvällen innan och sova i oömma lakan. Tänk på att brun utan sol-produkter börjar lukta först några timmar efter applicering. SVAR: Det är kemikalien dihydroxyaceton, som också ger den solbrända effekten, som tyvärr luktar lite illa.

Vart kan man köpa Ida wargs brun utan sol?

Ida Warg brun utan sol-produkter | Köp Ida Warg-produkter på Apoteket | Apoteket.

Vilken av Ida wargs brun utan sol är bäst?

Bäst I Test: Ida Warg – Instant Self Tanning Mousse Över lag är samtliga av Ida Wargs produkter riktigt bra, och håller ett bra pris. Det stämmer väl överens med just Instant Self Tanning Mousse som vi utsett till bästa köpet bland brun utan sol.