:

Måste man ha iCloud Drive?

Innehållsförteckning:

 1. Måste man ha iCloud Drive?
 2. Hur gör man när man använder iCloud?
 3. Kan inte slå på iCloud Drive?
 4. Hur fungerar iCloud lagring?
 5. Hur får jag iCloud på min iPhone?
 6. Hur hämtar man hem bilder från iCloud?
 7. Hur sparar jag i iCloud?
 8. Hur kommer jag in på iCloud?
 9. Hur fungerar iCloud bilder?
 10. Hur gör jag för att använda Icloud på en PC?
 11. Hur kan du söka efter uppdateringar på Icloud för Windows?
 12. Hur ska du radera filer på Icloud?
 13. Hur kan du radera meddelanden från Icloud-e-post?

Måste man ha iCloud Drive?

Med iCloud Drive får du säker åtkomst till alla dina dokument från din iPhone, iPad, iPod touch, Mac och pc. ... Om du behöver mer iCloud-lagringsutrymme kan du uppgradera till iCloud+. Med iCloud+ kan du också dela iCloud-lagringsutrymme med din familj utan att dela dina filer.

Hur gör man när man använder iCloud?

iCloud-bilder lagrar automatiskt alla bilder och videor du tar på iCloud, så att du kan komma åt biblioteket från alla dina enheter, när du vill. Alla ändringar du gör i din samling på en enhet görs också på dina andra enheter. Dina bilder och videor är organiserade i År, Månader, Dagar och Alla bilder.

Kan inte slå på iCloud Drive?

För att göra detta, öppna appen Inställningar på din iPhone eller iPad, tryck på kategorin "iCloud" och tryck på "iCloud Drive". Aktivera alternativet "Visa på startskärmen". En iCloud Drive-ikon visas på din startskärm och du kan starta den här appen som alla andra.

Hur fungerar iCloud lagring?

När du ställer in iCloud får du automatiskt 5 GB lagringsutrymme. Det utrymmet kan du använda till dina iCloud-säkerhetskopior, till att lagra dina bilder och videor i iCloud-bilder samt till att hålla dina dokument uppdaterade på iCloud Drive med mera.

Hur får jag iCloud på min iPhone?

På din iPhone, iPad och iPod touch

 1. Gå till Inställningar > [ditt namn].
 2. Tryck på iCloud.
 3. Aktivera iCloud Drive.

Hur hämtar man hem bilder från iCloud?

I veckan har Apple introducerat en tjänst som gör det möjligt för användare av iCloud att enkelt flytta över sina bilder till Google Photos. För att göra flytten loggar du in på Apples Privacy-sajt med ditt iCloud-konto och väljer "Överför en kopia av dina data".

Hur sparar jag i iCloud?

Så här använder du iCloud-säkerhetskopia Kontrollera att iCloud-säkerhetskopia är aktiverat i Inställningar > [ditt namn] > iCloud > iCloud-säkerhetskopia. Om du använder iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iCloud > Säkerhetskopia. Anslut enheten till ett eluttag. Anslut enheten till ett wifi-nätverk.

Hur kommer jag in på iCloud?

Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud.

Hur fungerar iCloud bilder?

Lagra bilder och videor i iCloud Bilder och videor lagras på enheten i sina högupplösta ursprungsformat. Det betyder att de tar upp mycket lagringsutrymme på din iPhone, iPad och iPod touch. Med iCloud-bilder kan du frigöra mer utrymme på din enhet och ha med dig hela din samling vart du än går.

Hur gör jag för att använda Icloud på en PC?

 • På en PC: 1 Öppna iCloud för Windows. 2 Markera Mail, Kontakter, Kalendrar och Uppgifter och klicka sedan på Använd. 3 Nu visas ditt iCloud Mail-konto i mappfönstret till vänster i Microsoft Outlook 2007 till och med Outlook 2016.

Hur kan du söka efter uppdateringar på Icloud för Windows?

 • Uppdatera din version av iCloud för Windows. Om du vill söka efter uppdateringar öppnar du Apple Software Update på din PC. Välj Redigera > Inställningar och ange när du vill söka efter uppdateringar om du vill bli aviserad när en uppdatering är tillgänglig via Apple Software Update.

Hur ska du radera filer på Icloud?

 • iCloud.com 1 Logga in på iCloud.com på din iPad eller dator. 2 Tryck på appen iCloud Drive. 3 Markera filerna som du vill radera och tryck sedan på papperskorgen. 4 Öppna mappen iCloud Drive och tryck på Senaste raderade. 5 Välj de mappar eller filer som du vill radera. 6 Tryck på Radera.

Hur kan du radera meddelanden från Icloud-e-post?

 • Om din iPhone, iPad eller iPod touch ställts in för åtkomst till iCloud-e-post kan du radera meddelanden från valfri brevlåda. Töm sedan papperskorgen för att frigöra utrymme: Svep åt vänster över ett meddelande för att radera det. Tryck på mappen Papperskorg.