:

Hur fungerar Google Trends?

Innehållsförteckning:

 1. Hur fungerar Google Trends?
 2. Vad har mest sökningar på Google?
 3. Vad söker folk på Google?
 4. Hur många sökningar på Google?
 5. Hur ofta Googlas?
 6. Hur många har sökt mig på Google?
 7. Vad är mest googlade 2020?
 8. Hur många sökningar på Google per dag?
 9. Vad vill svenskar ha?
 10. Vad Trendar?

Hur fungerar Google Trends?

Google Trender ger tillgång till ett i stor utsträckning ofiltrerat urval av faktiska sökningar på Google. Uppgifterna är anonymiserade (ingen identifieras personligen), kategoriserade (ämnet för en sökfråga har fastställts) och sammanställda (grupperade).

Vad har mest sökningar på Google?

PCR-test, covidbevis och hur många i landet som är vaccinerade finns alla med bland de vanligaste sökningarna. Mer förvånande är kanske att sökningar kring hur långa längdskidor man ska ha och hur lång en handbollsmatch är tar sig in på topplistan.

Vad söker folk på Google?

Årets mest populära sökningar

 • Coronavirus.
 • USA-valet.
 • Folkhälsomyndigheten.
 • Paolo Roberto.
 • Coronavirus Sverige.
 • Adam Alsing.
 • Joe Biden.
 • Kobe Bryant.

Hur många sökningar på Google?

97 procent av internetanvändarna använder internet för att söka efter information, en tredjedel (34 %) gör det dagligen. Fler personer uppger att de använder Google sök dagligen (61 %) än som uppger att de söker efter information dagligen på internet (34 %).

Hur ofta Googlas?

97% av alla sökningar i Sverige görs via Google. 4 av 10 pensionärer googlar dagligen. 6 av 10 personer googlar dagligen. Varje dag görs det 55 miljoner googlingar bara i Sverige, ca 5,5 googlingar per person i snitt per dag.

Hur många har sökt mig på Google?

Den nya svenska sajten Googlad.nu ger dig svaret. Gör en sökning på ditt eget namn så får du se hur många gånger någon har sökt på det under den senaste månaden. Du får förstås även se sökresultatet. Tjänsten är gratis och kräver ingen registrering.

Vad är mest googlade 2020?

Google sammanställer varje år de mest populära sökningarna och det förvånar nog ingen att coronaviruset är i topp bland svenskarnas googlingar.

Hur många sökningar på Google per dag?

Fakta Google: 6 av 10 personer googlar dagligen. Varje dag görs det 55 miljoner googlingar bara i Sverige, ca 5,5 googlingar per person i snitt per dag.

Vad vill svenskar ha?

85% tycker det är viktigt att deras mat och dryck är svensk och 52% väljer ekologiskt när de handlar. Det vanligaste skälet till att välja svenskt är att det är bra för miljön och klimatet, men det finns betydande skillnader mellan olika grupper och åldrar.

Vad Trendar?

Vad trendar just nu Leksaker har ökat kraftigt i populäritet den senaste tiden. Vårens ankomst har också gjort att intresset för gräsklippare och utemöbler är i topp.