:

Hur ska man trimma skägg?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ska man trimma skägg?
  2. Hur anlägga skägg?
  3. Hur använda Skäggborste?
  4. Vad ska man ha för skäggtrimmer?
  5. Hur ska man klippa sin mustasch?
  6. Hur ofta gå till barberaren?
  7. Vad ska man ha för rakapparat?

Hur ska man trimma skägg?

Ett snyggt kort skägg eller skäggstubb bör trimmas jämnlångt över hela ansiktet – ställ in din trimmer på 0,4-2 mm för stubb, eller upp till 12 mm för ett kort skägg. Hur långt ditt korta skägg bör vara beror på din skäggväxt, men en enkel tumregel är att ju ljusare ditt skägg är, desto längre bör det vara.

Hur anlägga skägg?

- Välj en skäggtrimmer med täta längdinställningar så att du kan bygga upp en gradvis form. - Justera längden på skägget beroende på ansiktsform och hur skägget växer. Trimma skägget så att det kortas ner mot kanterna. Det ger ett snyggt och välvårdat intryck och bygger upp formen på skägget.

Hur använda Skäggborste?

Använd aldrig din skäggborste på vått hår. Det spelar egentligen ingen roll vad syftet är, du ska alltid vänta tills håret har torkat och sedan borsta igenom skägget. Vattnet på borsten kan nämligen göra borsten kraftfullare än väntat och det kan tyvärr vara skadligt för huden.

Vad ska man ha för skäggtrimmer?

Philips Series 9000 BT9297 är en skäggtrimmer som är utrustad med laser för att hjälpa dig trimma raka linjer. Wahl LI+ Stainless Steel Trimmer 09818 har en klart bästa batteritiden, hela fyra timmar. Philips Series 9000 BT9297 har upp till 80 minuter batteritid och Panasonic ER-GB96 kan erbjuda 50 minuters användning.

Hur ska man klippa sin mustasch?

Kamma mustaschen neråt och klipp mustaschen längs med läpplinjen. Form och längd bestämmer du beroende på vilken mustaschfrisyr du är ute efter. Men en riktlinje är att inte klippa ovanför läpparna och inte heller låta mustaschen växa över.

Hur ofta gå till barberaren?

En barberare kan se till så att skägget ser bra ut under hela utväxtperioden. Hur ofta besöker du barberaren? – Jag gör en trimning ungefär var sjätte vecka.

Vad ska man ha för rakapparat?

En rakapparat med roterande blad används (självklart) med en roterande rörelse, medan en linjär rakapparat mer går i riktningen upp och ned. Du kan med fördel också raka dig efter att du har badat. I alla fall om du har investerat i en en rakapparat som tål våtrakning.