:

Hur använder man Ida wargs Silverschampo?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man Ida wargs Silverschampo?
  2. Hur använder man Ida Warg inpackning?
  3. Hur länge hår ni i Silverschampo?
  4. Hur är Ida wargs Shampoo?
  5. Hur länge ska Ida wargs silverschampo sitta i?
  6. Hur länge ska man ha i silverschampo?
  7. Hur använder man Ida wargs brun utan sol?
  8. Hur fungerar hårinpackning?
  9. Hur länge ska man ha i Silverbalsam?
  10. Hur länge ska man ha i Fudge Silverschampo?

Hur använder man Ida wargs Silverschampo?

Användning: Massera in silverschampot i vått hår,låt det sedan verka någon minut och skölj därefter ut noga. För att uppnå en ännu kallare nyans, använd också IDA WARG Silver Conditioner samt IDA WARG Silver Hair Mask för bästa resultat.

Hur använder man Ida Warg inpackning?

Massera in i nytvättat och handdukstorkat hår. Låt verka i 5-15 minuter och skölj sedan noggrant. Används 1-2 ggr i veckan eller vid behov.

Hur länge hår ni i Silverschampo?

Låt det verka i ungefär 3 minuter (är det väldigt torrt kan du testa en kortare tid). Viktigt är att du inte låter det gå över tiden som står på schampot, då kan håret få en lila ton. 3. Skölj noga ur och eftersom silverschampo torkar ut håret behöver du avsluta med en vårdande inpackning.

Hur är Ida wargs Shampoo?

Recension:Ida Warg Repair Schampo återfuktande och stärkande vilket gör håret mjukt och följsamt. Mina tankar: Den doftade väldigt gott och jag uppskattar hur dryg den kändes, förpackningen är väldigt fin och är lite sträv sådär och det gör att man inte tappar den när den är blöt. Den gör sig fin på hyllan.

Hur länge ska Ida wargs silverschampo sitta i?

Resultatet med Ida Warg Silver Shampoo blir inget annat än fantastiskt. Man når samma kalla nyans som annars brukar vara reserverad besök hos en frisör. Bästa resultat uppnås om man låter produkten sitta kvar i håret mellan fem och tio minuter innan den sköljs ur.

Hur länge ska man ha i silverschampo?

Därför är det viktigt att vara extra uppmärksam om man har blonderat eller torrt hår för att undvika att färgen slår över mot violett utan istället stannar vid en härligt askblond nyans. Hur ofta silverschampo ska användas varierar men rekommendation från frisör är 1-2 gånger i veckan och då låta den verka 3-5 minuter.

Hur använder man Ida wargs brun utan sol?

Ta en liten mängd produkt och applicera på kroppen genom cirkelrörelser för att få färgen så jämn som möjligt. Smörj in ansiktet med en lämplig brun utan sol, gärna med en mjuk borste eller handske. Glöm inte att smörja in öron, hårfäste, hals, nacke och dekolletage.

Hur fungerar hårinpackning?

För att ta hand om sitt hår lite extra och behålla det fräscht och välmående, kan man i samband med tvätt använda en hårinpackning. Inpackningar tillför fukt och näring till håret och hjälper på så sätt håret att hålla sig friskt. För de med färgat hår kan hårinpackningar dessutom hjälpa till att bevara färgen längre.

Hur länge ska man ha i Silverbalsam?

Hur ofta silverschampo ska användas varierar men rekommendation från frisör är 1-2 gånger i veckan och då låta den verka 3-5 minuter. Ett tips är att låta verkningstiden vara 10-15 minuter någon gång ibland för att få mycket effekt med intensivt resultat.

Hur länge ska man ha i Fudge Silverschampo?

Fördela och schamponera. För en mildare effekt eller om ditt hår är mycket torrt, så bör du hålla verkningstiden till ca 30 sek. Vid kraftigare resultat, ett mörkare hår eller tjockare hårstrån kan du låta produkten verka mellan 1-2 min. Använd inte din finaste handduk efter.