:

Hur använder man The Ordinary Azelaic acid?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man The Ordinary Azelaic acid?
  2. Vad gör The Ordinary Hyaluronic acid?
  3. I vilken ordning ska man ta the ordinary?
  4. Vad hjälper Blodmasken mot?
  5. Hur ofta ska man använda syra?
  6. Vad är Hyaluronic Acid 2 b5?

Hur använder man The Ordinary Azelaic acid?

Använd upp till 2 gånger i veckan på kvällen. The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% - Gelékräm som verkar uppljusande på huden och verkar utslätande på en ojämn hudyta. Passar speciellt för dig som har ärr och ojämnheter på grund av orenheter. Använd både morgon och kväll.

Vad gör The Ordinary Hyaluronic acid?

Hyaluronic Acid 2% + B5 innehåller dessutom olika storlekar av hyaluronsyremolekyler. Detta leder till en produkt som återfuktar din hud på olika nivåer (djup.) The Ordinary har sedan kombinerat hyaluronsyran med Vitamin B5 som i sin tur hjälper till att återfukta din hud på ytan.

I vilken ordning ska man ta the ordinary?

Bygg på din rutin med serum och andra produkter för att jobba på specifika områden/hudtillstånd. The Ordinary rekommenderar att man använder max 3 av deras serum i sin morgon- resp. kvällsrutin. Det är bra skjuts i många av The Ordinarys produkter och det är viktigt att du inte överanstränger din hud.

Vad hjälper Blodmasken mot?

Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och verkar därmed mot orenheter och för mer lyster. Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och minskar utseendet på fina linjer.

Hur ofta ska man använda syra?

Tänk på att aldrig använda syror längre tid än vad som står angivet, en längre verkningstid ger inte snabbare resultat – tvärt om. Använd heller inte produkten för ofta, står det max två gånger i veckan så är det två gånger i veckan som ska följas.

Vad är Hyaluronic Acid 2 b5?

En fuktgivande formula med ultra-ren, vegansk hyaluronsyra. Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når.