:

Hur aktiverar man Telenor Stream?

Innehållsförteckning:

  1. Hur aktiverar man Telenor Stream?
  2. Hur fungerar Telenor Stream?
  3. Hur många kan kolla på Telenor Stream?
  4. Varför funkar inte Telenor Stream?
  5. Hur många kan streama samtidigt?
  6. Kan man streama alla kanaler?

Hur aktiverar man Telenor Stream?

Skapa konto

  1. Aktivera tjänsten. Gå till telenor.se/aktivera-stream, fyll i ditt personnummer och identifiera dig med hjälp av BankID eller Telenor ID.
  2. Skapa ett konto. Fyll i din e-postadress, om den inte redan är förifylld, och välj ett lösenord.
  3. Ladda ner appen. Leta upp Telenor Stream i App Store eller Google Play.

Hur fungerar Telenor Stream?

Med streamingtjänsten Telenor Stream kan du streama tv-kanaler, filmer, serier och sport på tv:n, surfplattan, datorn eller mobilen. Telenor Stream ingår i alla våra tv-paket och du kan titta via app eller webbläsare.

Hur många kan kolla på Telenor Stream?

Ja, du kan streama på upp till två enheter samtidigt på ditt abonnemang.

Varför funkar inte Telenor Stream?

Kolla om tjänsten fungerar bättre på en annan enhet, till exempel mobilen. Minska avståndet mellan den trådlösa routern och datorn. Eller koppla bort routern helt och sätt i en nätverkskabel direkt mellan vägguttaget och datorn. ... Tryck in knappen tills routern startar om och avvakta ungefär fem minuter.

Hur många kan streama samtidigt?

På Viaplay kan man som mest vara inloggad på fem enheter samtidigt. Om du skulle försöka att logga in på en sjätte enhet så kommer det ett meddelande som säger att du redan är inloggad på fem enheter. Detta är av säkerhet så att inte andra kan använda ditt konto utan din vetskap.

Kan man streama alla kanaler?

De populäraste kanalerna i Sverige är SVT och TV4. Båda dessa har flera kanaler under sig, och det betyder att du kan ta del av många kanaler bara genom att streama genom dem. På SVT Play kan du streama dessa kanaler direkt medan du behöver teckna ett abonnemang på Cmore för att ta del av alla TV4:s kanaler.