:

Vad ingår i Bokus play?

Innehållsförteckning:

 1. Vad ingår i Bokus play?
 2. Är Bokus play bra?
 3. Hur säger man upp Bokus play?
 4. Vad är Bokus dito?
 5. Finns Harry Potter på Bokus play?
 6. Hur mycket kostar Storytel?
 7. Vad är bäst Storytel eller BookBeat?
 8. Vilken Ljudbokstjänst är bäst?

Vad ingår i Bokus play?

Bokus Play erbjuder två olika abonnemang: Bas och Premium. Bas ger dig en bokkredit per månad som du kan använda för att låsa upp en ljudbok du vill lyssna på. Med Premium kan du lyssna på hur många böcker du vill i en takt som passar dig.

Är Bokus play bra?

Sammanfattning. Bokus Play är en bra tjänst som ger dig ett mycket billigt alternativ och ett utbud där du hittar många av de allra nyaste böckerna. Generellt fungerar appen också väldigt väl, och dessutom får du en hel del olika rabatter.

Hur säger man upp Bokus play?

När du har klickat på Bokus Play, finner du all information angående ditt abonnemang. För att avsluta trycker du på "Säg upp".

Vad är Bokus dito?

Under det nya varumärket dito lanserades under hösten 2011 en helt nytt koncept för e-böcker och digitala ljudböcker. Dito är Bokus satsning på digitala böcker och har idag över svenska och engelska e-böcker och digitala ljudböcker. Dito nominerades 2012 till Internetworld Topp 100.

Finns Harry Potter på Bokus play?

En helt ny värld öppnar sig för Harry när det visar sig att han egentligen är en trollkarl och börjar i Hogwarts skola för häxkonster och trolldom, en värld full av magi och spännande äventyr!...Inbunden.

FormatHäftad (Flexband)
Antal sidor294
Utg.datum2019-06-18
Upplaga7
FörlagRabén & Sjögren
Khor AP

Hur mycket kostar Storytel?

Från 179 kr/mån. Prova gratis och avsluta när du vill.

Vad är bäst Storytel eller BookBeat?

Enligt sajtens test vinner Storytel. De pekar på att Storytel har den bästa ljudbokstjänsten och ger det bästa intrycket. Både Storytel och BookBeat har kreativa sök- och kategorisystem, vilket gör det enklare att hitta den bok du verkligen vill läsa eller lyssna på.

Vilken Ljudbokstjänst är bäst?

Bästa ljudbokstjänster – topplistan just nu

 • Storytel.
 • BookBeat.
 • Audible.
 • Nextory.
 • Google Audiobooks.
A AP