:

Hur ser jag min nya hårddisk?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ser jag min nya hårddisk?
  2. Hur kopplar man in en ny hårddisk?
  3. Hur fixar man hårddisk?
  4. Hur sätter man in en SSD hårddisk?
  5. Hur vet jag om det är fel på hårddisken?
  6. Hur kopplar man in en extern hårddisk?

Hur ser jag min nya hårddisk?

När du kommit in till installationsprogrammet trycker du på Shift + F10 för att öppna kommandotolken. Här kan vi hitta lagringsenheter även om de inte dyker upp som valbara alternativ under installationsprocessen, så länge de är korrekt installerade och fungerar.

Hur kopplar man in en ny hårddisk?

Skjut in varje vagga tills "metallflärparna" låser fast dem i chassit med ett distinkt klickande ljud. Nu är det dags att koppla in de kablar som behövs till båda lagringsenheterna. Både hårddisken och SSD-enheten behöver dels ström från nätaggregatet samt varsin SATA-kabel som löper till moderkortet.

Hur fixar man hårddisk?

Börja med att hitta hårddisken i Windows utforskaren. Högerklicka på den och välj därefter egenskaper, sedan verktyg, följt av kontrollera och genomsök enheten. Windows kommer då att kontrollera hårddisken och reparera vissa problem automatiskt, i andra fall behöver du göra ett eget aktivt val.

Hur sätter man in en SSD hårddisk?

Skruva fast din SSD med skruvarna som kommer med ditt datorchassi och koppla in SATA-kabeln till din SSD och koppla in kabeln till första SATA-anslutningen på ditt moderkort. Anslut sedan SATA-strömkabeln från ditt nätaggregat. Ett vanligt misstag är att man missar att trycka in SATA-kabeln helt.

Hur vet jag om det är fel på hårddisken?

ex. har ett klickande eller tickande ljud är det ett tecken på att det förligger ett allvarligt fel. En hårddisk som har ett främmande ljud och låter mycket är en stark indikation på att den är illa skadad. För att inte förvärra problemen är det mycket viktigt att hårddisken hålls avstängd.

Hur kopplar man in en extern hårddisk?

Du kan ansluta en extern hårddisk (USB-lagring) till EXT-porten på bakpanelen på HDD AUDIO PLAYER. De musikfiler som överförts från datorn till den externa hårddisken kan spelas upp på samma sätt som musikfiler som lagras på den inbyggda hårddiskenHDD AUDIO PLAYER.