:

Hur använder jag Google Lens?

Innehållsförteckning:

 1. Hur använder jag Google Lens?
 2. Finns Google Lens till Iphone?
 3. Var hittar man Google Lens?
 4. Vilken blomma Google?
 5. Vad gör Lens?
 6. Vilken blomma är det?
 7. Vilken blomma app svenska?
 8. Vilken växt identifiera krukväxt?

Hur använder jag Google Lens?

Få detaljer och jobba med dina foton

 1. Öppna appen Google Foto. på din telefon eller surfplatta med Android.
 2. Välj ett foto.
 3. Tryck på Lens .
 4. Kontrollera detaljerna, jobba med fotot eller hitta liknande produkter.

Finns Google Lens till Iphone?

Med Google Lens kan användaren peka kameran mot något och sedan kan förhoppningsvis Googles artificiella intelligens ge dig svar på vad det är för något. Det innebär att iOS-användare nu kan peka telefonens kamera mot till exempel husdjur, böcker, skivomslag och annat för att sedan få information om detta.

Var hittar man Google Lens?

Så här använder du Google Lens på Android Starta Google Photos och klicka på ett foto. På bilden klickar du på Google Lens-ikonen i högra hörnet.

Vilken blomma Google?

Öppna PlantSnap-appen, snappa ett foto och se hur PlantSnap-databasen namnger växten på några sekunder. Det finns för närvarande 600,000 växtarter i vår världsomspännande databas.

Vad gör Lens?

Med Google Lens kan du rikta telefonen mot något, till exempel en viss blomma, och sedan fråga Google Assistant vad objektet du pekar på är. ... Google Lens känner också igen restauranger, klubbar, kaféer och barer och ger dig ett popup-fönster som visar recensioner, adressuppgifter och öppettider.

Vilken blomma är det?

Växtriket

 • Glaukofyter (blåalger)
 • Rödalger.
 • Gröna växter. Grönalger. Landväxter. Levermossor. Nålfruktsmossor. Bladmossor. Kärlväxter. Lummerväxter. Ormbunksväxter. Fröväxter. Ginkgoer. Gnetophyta. Kottepalmer. Barrväxter. Blomväxter (gömfröiga växter)

Vilken blomma app svenska?

PlantSnap är en app som lär dig namnen på växter och blommor omkring dig genom att identifiera dem via bilder. Så nu kan du snabbt och enkelt förbättra dina botaniska kunskaper. Öppna appen och ta en tydlig och väl upplyst bild av blomman du är intresserad av.

Vilken växt identifiera krukväxt?

Appar

 • GardenAnswers. En app där du tar kort på din växt och ett bildbehandlingsprogram hittar liknande växter och föreslår på så sätt vilken växt det är du har. ...
 • PlantNet. Även här tar man kort på sina växter, och så jämförs bilden med en bilddatabas, och man får bekräfta om resultatet verkar rätt eller ej. ...
 • Picture this.