:

Hur registrerar man sig på Kivra?

Innehållsförteckning:

  1. Hur registrerar man sig på Kivra?
  2. Hur får man kontakt med Kivra?
  3. Vad är det Kivra?
  4. Vad kostar det att ha Kivra?
  5. Kan företag använda Kivra?
  6. Hur får jag bort Kivra?

Hur registrerar man sig på Kivra?

Du kan när som helst stänga ditt användarkonto i Kivras inställningar under 'Hantera ditt konto'. Du får en bekräftelse per e-post när du stänger användarkontot. Därefter kan du använda tjänsten normalt och ta emot nytt innehåll i Kivra i 45 dagar.

Hur får man kontakt med Kivra?

Kontakta oss Inga personuppgifter får anges i detta fält. Behöver ni ange personuppgifter utöver de som efterfrågas i formuläret nedan, vänligen ring 0770-457 000. Om frågan gäller din digitala brevlåda behöver vi ditt personnummer för att kunna säkra din identitet.

Vad är det Kivra?

Med Kivra får du viktig post digitalt, från anslutna företag och myndigheter. Istället för i vanliga brevlådan. Du kan även få kvitton i Kivra. Vårt mål är att skapa smidiga och hållbara lösningar som alla tjänar på.

Vad kostar det att ha Kivra?

Kivra används av miljontals svenskar för att ta emot viktig post och kvitton digitalt. Tjänsten är kostnadsfri för dig som privatperson. Se filmen för att förstå hur Kivra fungerar.

Kan företag använda Kivra?

Skicka och ta emot digital post med Kivra. Med Kivra kan företag både skicka och ta emot digital post. Få viktig information och fakturor direkt till din företagsbrevlåda. Minska kostnaderna och skicka posten digitalt.

Hur får jag bort Kivra?

Avstängning och avslutande av Tjänsten En Användare har rätt att när som helst säga upp Avtalet genom att anmäla till Kivra att Användaren önskar avregistrera sitt konto. För Företagsanvändare är det Firmatecknaren som har rätt att säga upp Avtalet för Företagsanvändarens räkning.