:

Vart ska jag skicka Arbetsgivarintyget kommunal?

Innehållsförteckning:

  1. Vart ska jag skicka Arbetsgivarintyget kommunal?
  2. Var ska jag skicka mitt Arbetsgivarintyget?
  3. Vad ska vara med på ett arbetsgivarintyg?
  4. Hur hämtar jag Arbetsgivarintyg?
  5. Vart ska jag skicka Arbetsgivarintyget unionen?
  6. Hur fyller man i ett arbetsgivarintyg?
  7. Hur gör man ett arbetsgivarintyg?

Vart ska jag skicka Arbetsgivarintyget kommunal?

Arbetsgivarintyg skickas till a-kassan Du skickar in ditt arbetsgivarintyg till den a-kassa du är medlem i. ... Du måste varit medlem i minst 12 månader innan du kan få lönebaserad ersättning från a-kassan. Så om du har funderat på att bli medlem bör du gå med så fort som möjligt.

Var ska jag skicka mitt Arbetsgivarintyget?

Arbetsgivarintyget syns under Mina dokument Så snart arbetsgivaren skickat intyget får du meddelande om det och kan se det under Mina dokument i Mina sidor. Din handläggare får också veta att det kommit in för att snabbt kunna handlägga ditt ärende.

Vad ska vara med på ett arbetsgivarintyg?

Ett arbetsgivarintyg är ett bevis, eller ett intyg, på att du har arbetat hos en viss arbetsgivare under en viss tid. I ett arbetsgivarintyg framkommer var man har varit anställd, under vilken tid, vilka arbetssysslor som har utförts på arbetsplatsen, hur mycket man har arbetat och hur mycket man har tjänat.

Hur hämtar jag Arbetsgivarintyg?

Begär arbetsgivarintyg digitalt När du söker ersättning får du uppgiften att begära intygen via din att göra-lista. Du hittar tjänsten i Mina sidors meny "E-tjänster". Förbered gärna din arbetsgivare på att du kommer att behöva ett intyg, så att de svarar snabbt när det är dags.

Vart ska jag skicka Arbetsgivarintyget unionen?

Kontakta din arbetsgivare för att få ett arbetsgivarintyg. Arbetsgivaren ska fylla i ett arbetsgivarintyg som skickas till a-kassan när du söker arbetslöshetsersättning.

Hur fyller man i ett arbetsgivarintyg?

Arbetsgivaren kan fylla i arbetsgivarintyget på olika sätt:

  1. Arbetsgivarintyg.nu är en e-tjänst där arbetsgivaren kan fylla i arbetsgivarintyg.
  2. Din arbetsgivare kan också välja att fylla i en pdf-blankett. Blanketten finns på a-kassans hemsida.

Hur gör man ett arbetsgivarintyg?

Blanketter för arbetsgivarintyg hittar du hos ditt fack. Antingen ringer du dem och ber dem skicka hem papper till dig eller så går in på deras hemsida och skriver ut blanketter.