:

Vilken brun utan sol passar mig?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken brun utan sol passar mig?
  2. Hur applicera man brun utan sol utan handske?
  3. Kan man blanda ut brun utan sol?
  4. Vilken brun utan sol blir mörkast?
  5. Hur ofta applicera brun utan sol?
  6. Hur använder man brun utan sol mousse?
  7. Kan man ha brun utan sol mousse i ansiktet?
  8. Kan man tvätta bort brun utan sol?

Vilken brun utan sol passar mig?

För nybörjaren. Är du nybörjare av BUS kan vi starkt rekommendera James Read H2O Illuminating, ett bra val för förstagångsanvändare då du succesivt bygger upp den nyans du önskar. Denna färglösa mist är lätt att applicera och ger vare sig fläckar eller ränder.

Hur applicera man brun utan sol utan handske?

Om du inte har någon handske och istället applicerar din BUS med händerna. Se till att tvätta händerna + nagelband noggrant efter att du applicerat färgen på kroppen. Var försiktig när du slår på kranen så att vattnet inte stänker på dina armar. Vatten = fläckar.

Kan man blanda ut brun utan sol?

Men om du upplever att brun-utan-solprodukten ger ett mörkare resultat än vad du förväntat dig, behöver du inte kasta bort den. Vid nästa applicering kan du försöka blanda ut produkten med lite kroppslotion, så att du fördelar en mindre mängd på kroppen, vilket ger en något svagare färg.

Vilken brun utan sol blir mörkast?

Kicks Beauty Daily Gradual Tan Body Mist För bästa resultat – använd en BUS-handske för att massera in färgen efter att du har applicerat den. Annars riskerar du att bli rejält fläckig eftersom detta är den brun utan sol som blir absolut mörkast i testet. Färgen drar mer åt det röda hållet än guldig bronze.

Hur ofta applicera brun utan sol?

Hur ofta ska brun utan sol användas? Så ofta du vill! Vill du ha en lättare solkysst känsla räcker en till två gånger i veckan. Vill du ha en något mer solbrun färg rekommenderas ACO Self Tanning Lotion som dessutom är perfekt som quick fix inför fest eftersom den ger effekt på 4 timmar.

Hur använder man brun utan sol mousse?

Tips på hur du får bäst resultat med brun-utan-sol

  1. Skrubba någon dag innan. ...
  2. Använd inte direkt efter hårborttagning. ...
  3. Var återfuktad. ...
  4. Basta om du har möjlighet. ...
  5. Duscha, torka, smörj. ...
  6. Skydda händerna med plasthandskar. ...
  7. Brun-utan-sol på hela kroppen. ...
  8. Återfukta gärna lite till.

Kan man ha brun utan sol mousse i ansiktet?

Feta hudtyper får bäst resultat med en oljefri brun utan sol i mousse- eller gelform, medan du som har torrare hy behåller fuktbalansen och får jämnare färg med en kräm- eller oljeprodukt.

Kan man tvätta bort brun utan sol?

Ibland kan brun utan sol-borttagning vara dyrt! Du kan dock enkelt göra en brun utan sol-borttagare med de produkter du förmodligen redan har hemma. Blanda en halv kopp bakpulver med en halv kopp citronsaft till en pasta och applicera på huden. Låt verka i några minuter och tvätta av med varmt vatten.