:

Var gör det ondast att pierca sig?

Innehållsförteckning:

  1. Var gör det ondast att pierca sig?
  2. Får man ta Navelpiercing när man är 15?
  3. Hur ont gör det att ta hål i tungan?
  4. Vad kan man pierca?
  5. Vad ska man tänka på när man tar Navelpiercing?

Var gör det ondast att pierca sig?

Det gör mycket ondare att pierca sig med en öronhålspistol, då kroppen tillfogas onödigt stor skada då man gör ett hål med ett trubbigt smycke som slås genom kroppen. De smycken som sätts i med öronpistoler sitter oftast väldigt tätt, och tillåter inte örat att svullna.

Får man ta Navelpiercing när man är 15?

Både Socialstyrelsen och SPT förordar som sagt att tatuering, piercing och andra former av kroppssmyckning inte bör ske före 18 års ålder utan vårdnadshavarens medgivande.

Hur ont gör det att ta hål i tungan?

Hur ont gör en tungpiercing? ... En tungpiercing gör faktiskt oftast inte alls så ont som de flesta tror att den ska göra. Det värsta med att göra en tungpiercing är faktiskt tanken på att pierca sig. Själva sticket går mycket snabbt och sekunden efter det är klart så är smärtan över.

Vad kan man pierca?

Det finns flera smyckesalternativ när det gäller näsvingen och det finns tre huvudformer; BallClosureRingar, labreter och nässkruvar. De vanligaste tjocklekarna är 1.2mm och 1.6mm, men tjockare storlekar är möjligt. Tunnare smycke än 1.2mm ökar riskerna för ärrvävnad om du vill ha ring, då det kan skära i huden.

Vad ska man tänka på när man tar Navelpiercing?

Låt din piercing vara ifred! Väl läkt behöver ditt smycke sticka ut ifrån kroppen hela tiden. Det skall inte vara tryckt, pressat eller hållet mot endera sidan. Du bör även undvika att sova på mage samt försöka att sitta rakt nog så att piercingen inte blir ihoptryckt.