:

Hur mycket pengar får man från Sellpy?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket pengar får man från Sellpy?
  2. Hur mycket får plats i en Sellpy-påse?
  3. Kan man bli skyldig Sellpy pengar?
  4. Vad är Sellpy Circle?
  5. Är det värt att sälja med Sellpy?
  6. Vad säljer bra på Sellpy?
  7. Vad säljer Sellpy?
  8. Hur lång tid tar det att få Sellpy-påse?
  9. Hur lång tid tar det för Sellpy?
  10. Vad tycker ni om Sellpy?

Hur mycket pengar får man från Sellpy?

Du får alltid tillbaka 40% av försäljningspriset från 50 SEK upp till 500 SEK, och 90% på delen över 500 SEK. Minus 10 SEK i annonskostnad.

Hur mycket får plats i en Sellpy-påse?

Beställ och packa din Sellpy-påse Packa ner varor som du vill testa sälja för mer än 50 SEK på Sellpy och ryms i Sellpy-påsen. Den rymmer ca 75 liter och får väga max 15 kg. Se till att det är helt, rent, äkta och presentabelt – vi varken stryker eller ångar textilier.

Kan man bli skyldig Sellpy pengar?

Du kan aldrig bli återbetalningsskyldig Detta regleras när du fortsätter sälja något på Sellpy. När summan av din andel från sålda varor är lika stor som summan av alla annonseringskostnader så kan du begära ut pengar igen (till välgörenhet, till ditt bankkonto eller credits) från ditt Sellpy-konto.

Vad är Sellpy Circle?

Med Sellpy Circle kan du lägga upp dina tidigare köp till försäljning igen utan att skicka in varorna till Sellpy igen. Återaktivera annonsen, sätt ett eget pris på varan och behåll 80% av försäljningen. Vi hanterar betalning, kommunikation med köpare, bokar frakt och tar hand om eventuell retur.

Är det värt att sälja med Sellpy?

Allting fungerar väldigt väl. Sellpy-påsarna är gratis att beställa, budbilen hämtar upp på utsatt tid, du blir informerad om varje steg, kan följa och påverka försäljningsprocessen. Ibland kanske varorna värderats längre än vad jag trott, men det går alltid lämna sina kommentarer och då gör Sellpy en ny värdering.

Vad säljer bra på Sellpy?

Vad säljer Sellpy?

  • Kläder. Märkesläder, Damkläder och Herrkläder - till exempel Skjortor, Klänningar, Blusar, Byxor, Jackor, Kjolar, Tröjor i bra skick från kända märken.
  • Skor.
  • Accessoarer.
  • Inredning.
  • Samlarsaker.
  • Skönhetsvård.
  • Sport & Fritid.

Vad säljer Sellpy?

Vi säljer varor i bra skick från kända varumärken. Se till att det du vill sälja är helt, rent, äkta och presentabelt – vi varken stryker eller ångar textilier. Tänk också på att packa ömtåliga saker noggrant så att det inte går sönder i frakten.

Hur lång tid tar det att få Sellpy-påse?

Sellpy-påsen är gjord av miljöplast och kostar 19 SEK. I priset ingår porto hem till dig och frakt tillbaka när Sellpy-påsen är fylld. Det tar vanligtvis 2-3 dagar innan beställningen anländer till din brevlåda. Just nu är den beräknade väntetiden fram till sortering 10 veckor.

Hur lång tid tar det för Sellpy?

Sellpy-påsen är gjord av miljöplast och kostar 19 SEK. I priset ingår porto hem till dig och frakt tillbaka när Sellpy-påsen är fylld. Det tar vanligtvis 2-3 dagar innan beställningen anländer till din brevlåda. Just nu är den beräknade väntetiden fram till sortering 9 veckor.

Vad tycker ni om Sellpy?

Bra hållbar återvinning. Jag är nöjd med mina köp på Sellpy. Det har varit fel beskrivning,trasiga kläder,fel storlek som har varit tråkigt,men jag fick reklamera och fått pengar tillbaka utan dröjsmål . Det känns tryggt att handla.