:

Får man parkera här?

Innehållsförteckning:

  1. Får man parkera här?
  2. Hur betalar man parkering i Karlskrona?
  3. Får man parkera framför p skylt?
  4. Hur betalar man boendeparkering med EasyPark?
  5. Vad kostar Trossökortet?

Får man parkera här?

Du får inte stanna eller parkera i en vägkorsning eller närmare än 10 meter från den korsande körbanans närmaste ytterkant. Du får inte stanna eller parkera (med något hjul) i ett cykelfält på en gångbana på en cykelbana. i ett körfält eller en körbana för fordon i linjetrafik m. fl.

Hur betalar man parkering i Karlskrona?

I Karlskrona centrum kan du välja mellan tre olika leverantörer för att betala för din parkering på de avgiftsbelagda kommunala parkeringarna, EasyPark, Parkster eller ePARK.

Får man parkera framför p skylt?

Parkera före eller efter vägmärket? Det är förstås svårt att säga så mycket om just denna situation, men generellt är det så att parkering är tillåten efter vägmärket och framåt till dess att det framgår av nytt vägmärke eller av trafikmiljön, att det inte längre är tillåtet att parkera.

Hur betalar man boendeparkering med EasyPark?

Med Easypark betalar du bara för den tiden du verkligen använder. Använd betalmetoden som passar dig - debit-/kreditkort, PayPal, Apple Pay, Swish. Du kan även registrera ett företagskonto för att separera dina privata parkeringar från parkeringarna du gör i tjänsten.

Vad kostar Trossökortet?

Trossökortet är ett periodkort för parkering som gäller i blå och grön zon på Trossö. Kortet kostar 100 kronor och gäller 31 dagar från startdatum.