:

Får man sätta upp Kattnät på balkong?

Innehållsförteckning:

  1. Får man sätta upp Kattnät på balkong?
  2. Hur Nätar man in en balkong?
  3. Måste man ha Kattnät på balkongen?
  4. Hur högt måste Kattnät vara?
  5. Hur monterar man balkong?
  6. Hur fäster man Kattnät?
  7. Hur sätter man upp Kattnät?
  8. Hur bygger man en Kattgård?

Får man sätta upp Kattnät på balkong?

Om du har en innekatt i en hyreslägenhet säger hyresgästföreningen att hyresvärden inte kan neka dig att sätta upp ett så kallat kattnät på balkongen. I alla fall så länge att du kan sätta upp det utan att skada balkongen. Du ska också göra det så att det kan återställas till ursprungligt skick vid flytt.

Hur Nätar man in en balkong?

Du kan näta med stelt nät (hönsnät) t. ex. om du nätar hela vägen. Om du bara nätar en bit upp från balkongen måste nätet vara sladdrigt så att katten inte vill klättra i det, då lämpar sig hjortnät väl.

Måste man ha Kattnät på balkongen?

Om katter vistas ensamma på en balkong som är belägen mer än 5 meter över marken, måste balkongen vara försedd med nät eller liknande för att förhindra att katten faller ned. ... Om flera katter hålls i boxen ska varje katt ha tillgång till minst 0,7 m2.

Hur högt måste Kattnät vara?

Vad reglerna egentligen säger är att om du har en katt som vistas på din balkong måste du ha ett kattnät om balkongen befinner sig 5 meter över marken eller mer.

Hur monterar man balkong?

Montering Balkongen monteras genom att bulta dess 4 hörn in mot väggen. En hålgrupp finns färdigborrad i varje hörn. Minst 3 förankringspunkter ska användas i balkongens övre hörn Minst 4 förankringspunkter ska användas i balkongens nedre hörn.

Hur fäster man Kattnät?

Vi lämnade lite extra nät som skarv vid väggen då vi inte helt var på det klara hur vi skulle göra där. Nätet fäste vi med buntband i räcket och försökte spänna det så gott det gick. Det blev ca 20-30 cm över av nätet ovanför räcket men det klippte vi ner för att försöka få en så osynlig skarv som möjligt.

Hur sätter man upp Kattnät?

Hur sätter man upp kattnät? Katt nät kan fästas på olika sätt, antingen genom att använda exempelvis buntband eller köpa till en monteringssats. Buntband kan användas utan att behöva borra, men då är förutsättningen att det finns områden på balkongen där det går att fästa.

Hur bygger man en Kattgård?

bygger du en kattgård

  1. Alla sidväggar kapades på en gång. ...
  2. För att vinklarna skulle bli bra köpte vi en gersåg. ...
  3. Vi satte tvärslå för stabilitetens skull och de ska även användes för att fästa hyllor i. ...
  4. Taket la vi ett kors i. ...
  5. Vi köpte stängselnät på Jula.