:

Kan man låna ut sommarkortet?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man låna ut sommarkortet?
  2. Kan man låna ut sitt periodkort?
  3. Kan man låna ut Flexbiljett?
  4. Kan man låna ut Sommarbiljetten?
  5. Kan man låna ut Fritidskort?
  6. Kan man återlämna biljett Skånetrafiken?
  7. Hur mycket kostar sommarkort Skånetrafiken?
  8. Vad är Periodbiljett Västtrafik?

Kan man låna ut sommarkortet?

Nu kan du välja att låna ut din 30-dagarsbiljett eller sommarbiljett i appen. Biljetten kan lånas ut en gång per dygn i minst fyra timmar.

Kan man låna ut sitt periodkort?

Du kan låna ut periodbiljetter som gäller i 30, dagar.

Kan man låna ut Flexbiljett?

Du kan köpa flexbiljetten för alla zoner inom Skåne samt till och från Danmark och du får som vanligt rabatt som barn/ungdom, student eller om du köper biljetten med tillsammansrabatt. Flex 10/30 går inte att låna ut.

Kan man låna ut Sommarbiljetten?

Sommarbiljetten – i app eller på Jojo-kort - är inte personlig och kan lånas ut till familj och vänner när man själv inte behöver den. Enklast är att låna ut sommarbiljetten i appen.

Kan man låna ut Fritidskort?

Du kan låna ut biljetten obegränsat antal gånger, men till max fem olika telefoner per biljett.

Kan man återlämna biljett Skånetrafiken?

Om ditt resebehov ändrats, och du behöver lämna tillbaka en 30- eller 365-dagarsbiljett fungerar det så här: Innan biljetten har börjat gälla kan hela beloppet återbetalas. Om biljetten börjat gälla kan du få tillbaka en viss del av biljettpriset, beroende på hur länge biljetten har varit giltig.

Hur mycket kostar sommarkort Skånetrafiken?

Sommarbiljetten börjar gälla den 15 juni. Adressen till hemsidan, som är döpt till Semestra, är: https://sommarbiljetten.skanetrafiken.se. Theresia Swanholm har samtidigt en nyhet att presentera. – Priset på Sommarbiljetten blir 699 kronor, säger hon.

Vad är Periodbiljett Västtrafik?

Med periodbiljett kan du resa hur mycket du vill inom en månad, tre månader eller ett år. Periodbiljetter gäller på både tåg, buss, spårvagn och båt.