:

Kan man överlåta gymkort?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man överlåta gymkort?
  2. Är gymkort personliga?
  3. Kan man träna under uppsägningstid?
  4. Vad händer om man tappar bort sitt gymkort?
  5. Kan man dela gymkort?
  6. Hur mycket kostar ett träningskort?

Kan man överlåta gymkort?

Medlemskapet är personligt och går inte att överlåta så personen som tar över träningskortet behöver lösa eget medlemskap i föreningen, 100 kr/kalenderår, om hen inte redan är medlem.

Är gymkort personliga?

Medlemskapet i Nordic Wellness är personligt.

Kan man träna under uppsägningstid?

Uppsägningstid är den tid du måste fortsätta betala för ditt medlemskap efter din uppsägning. Ofta räknas hela kalendermånader när du säger upp ett medlemskap. ... Vill du att medlemskapet ska upphöra sista februari måste du säga upp det senast sista december, förutsatt att du har två månaders uppsägningstid.

Vad händer om man tappar bort sitt gymkort?

Vad händer om jag har tappat bort eller blivit bestulen på mitt träningskort? Om olyckan skulle vara framme och du tappar bort ditt träningskort så är det bara att komma in på närmaste anläggning. Vi registrerar ett nytt kort och för över innehållet från det gamla kortet. Du betalar en administrationsavgift på 100 kr.

Kan man dela gymkort?

Nej, både medlemskap och träningskort i föreningen är personliga och får inte användas av någon annan än kortinnehavaren. Utlåning av medlemskap eller träningskort är inte tillåtet och kan leda till avstängning.

Hur mycket kostar ett träningskort?

SATS har något som passar för alla, med priser från 209 kr per månad och upp till 999 kr om du vill ha tillgång till absolut allt överallt. Ovannämnda priser gäller vid 12 månaders bindningstid (utan bindningstid blir priset +100 kr per månad). Prisvariationerna beror på valet av gym och region.