:

Hur mycket får man i lön som lärling?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket får man i lön som lärling?
  2. Hur mycket tjänar man som elektriker lärling?
  3. Vad har en VVS lärling i lön?
  4. Hur mycket får en snickare i lön?
  5. Vad tjänar en grävmaskinist i Sverige?
  6. Vad tjänar en Grävmaskinförare?

Hur mycket får man i lön som lärling?

Den normala utbildningstiden som lärling är 1600 timmar, ca 1 år. Lägsta lön för lärlingar 2017 var 13 989 kr/mån.

Hur mycket tjänar man som elektriker lärling?

Lärlingstiden delas i två delar För den andra perioden, 721 timmar - tills dess att lärlingstiden är klar (vanligast 1 600 timmar), är lägsta lönen enligt Installationsavtalet 17 310 kr / månad (från 2020-12-01). När du är klar med din utbildning och dina lärlingstimmar är det dags för certifiering.

Vad har en VVS lärling i lön?

Den lägsta lönen när du ligger i period sju är drygt 110 kronor i timmen. Det är inte alls så illa för någon som aldrig arbetat tidigare. När du nått upp till period 10 måste de minst betala dig 153 kronor i timmen, men då är du nästan klar och kan troligtvis allt som krävs för att bli en bra rörmokare.

Hur mycket får en snickare i lön?

Vad tjänar en utbildad byggnadsarbetare? En utbildad byggnadsarbetare tjänar i genomsnitt 36 200 kronor i månaden* (beloppet omfattar både timlön och ackordslön). Snittlönen för endast ackord ligger på 38 800 kronor i månaden och snittlönen för de med fast lön uppgår till 34 700 kronor i månaden.

Vad tjänar en grävmaskinist i Sverige?

32 500 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad tjänar en Grävmaskinförare?

En Grävmaskinist i Sverige tjänar i snitt 32 500 kr i månadslön.