:

Kan man lämna tillbaka en BH?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man lämna tillbaka en BH?
  2. Hur lång tid tar Lindex frakt?
  3. Kan man lämna tillbaka badkläder hm?
  4. Kan man få byta en vara utan kvitto?
  5. Har Lindex studentrabatt?
  6. Kan man lämna tillbaka reavaror på hm?

Kan man lämna tillbaka en BH?

Det finns ingen lag som reglerar vad som får provas och hur eller vad som får returneras. Det är helt enkelt upp till butiken som säljer varorna att bestämma vad som gäller.

Hur lång tid tar Lindex frakt?

Normalt levererar Lindex dina varor inom 2-4 arbetsdagar från det att din order har blivit bekräftad.

Kan man lämna tillbaka badkläder hm?

Du är alltid välkommen att returnera produkter inom 30 dagar i en valfri H&M-butik i Sverige, men kom ihåg att du behöver visa upp originalkvitto och att produkten ska vara i samma skick som vid köptillfället samt ha etiketterna kvar.

Kan man få byta en vara utan kvitto?

Vid en retur, till exempel om butiken erbjuder bytesrätt eller öppet köp, så kan butiken kräva att du har kvittot. ... Butiken kan alltså inte neka dig att reklamera bara för att du saknar ett kvitto om du på annat sätt kan bevisa att du köpt varan där.

Har Lindex studentrabatt?

Lindex har ofta förmånliga kampanjer och erbjudanden, däribland 10% studentrabatt via Mecenat. Om du är Lindex More kund kan du också få bra deals. Du kan ofta även få bättre pris på din order om du använder en Lindex rabattkod.

Kan man lämna tillbaka reavaror på hm?

Linda Pettersson‎H&M När du handlar online har du alltid 30 dagars returrätt, detta gäller även rea varor. Om det gäller smycken, kosmetik, badkläder eller nederdelar av underkläder går det inte att returnera i butik, men det går givetvis bra att skicka tillbaka varorna till oss.