:

Får man lön som aspirant?

Innehållsförteckning:

  1. Får man lön som aspirant?
  2. Hur mycket tjänar en polis aspirant?
  3. Får man lön under polisutbildningen?
  4. Hur mycket får man i lön som tandläkare?
  5. Hur mycket får man i lön som pilot?
  6. Vad tjänar en polis ingångslön?
  7. Vad krävs för att bli en polis?

Får man lön som aspirant?

Den lägsta lönen, som polisaspirant, ligger på 25 500 kr. Han, för det är en man, finns inom samtliga sektorer. Närmaste lön för en kvinna inom detta yrke tjänar 25 900 kr.

Hur mycket tjänar en polis aspirant?

36 800 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Får man lön under polisutbildningen?

Under utbildningen får de som tjänar upp till 28.000 kronor/månad behålla sin nuvarande lön. Deltagare med högre lön får gå ner till 28.000 kronor/månad. Efter utbildningen tillämpas individuell lönesättning och man går in i den lönebild som gäller för funktionen.

Hur mycket får man i lön som tandläkare?

Vilken lön har tandläkare? För den nylegitimerade allmäntandläkaren med anställning inom folktandvården varierar lönen mellan 31 500 och 41 000 kr per månad 2020. Medianlönen för en allmäntandläkare 10 år efter examen ligger på ca 44 500 kr per månad. Lönen varierar kraftigt beroende på var i landet man tjänstgör.

Hur mycket får man i lön som pilot?

Piloter. Piloternas löner har varit i fokus i samband med den omfattande strejken på SAS. Och enligt SCB tjänar en pilot i Sverige i genomsnitt 63 400 kronor i månaden. Pilotutbildningar anordnas i både offentlig och privat regi och är vanligen 2,5 år.

Vad tjänar en polis ingångslön?

Den lägsta lönen, som polis, ligger på 25 500 kr. Han, för det är en man, finns inom samtliga sektorer. Närmaste lön för en kvinna inom detta yrke tjänar 25 900 kr.

Vad krävs för att bli en polis?

Krav på dig som vill bli polis:

  • Svensk medborgare.
  • 18 år, du måste ha fyllt 18 år när du ansöker.
  • Giltigt svenskt körkort (B-behörighet), manuell växel.
  • Behörigheter.
  • Simkunnig.
  • Fysiska krav.
  • Medicinska krav.
  • Psykologiska krav.