:

Kan man lämna tillbaka abonnemang?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man lämna tillbaka abonnemang?
  2. Kan man lämna tillbaka varor på Willys?
  3. Kan man lämna tillbaka på ICA?
  4. Kan man lämna tillbaka telefon?
  5. Kan man lämna tillbaka mobilen?

Kan man lämna tillbaka abonnemang?

Har man ångerrätt på mobilabonnemang? Ja, i vissa situationer kan du ångra ett köp av mobilabonnemang. Möjligheten att ångra köpet beror på var du köpte abonnemanget. Enligt lag har du ångerrätt om du har ingått avtal via telefon eller internet (så kallade distansavtal) eller utanför företagets vanliga affärslokaler.

Kan man lämna tillbaka varor på Willys?

Om du mot förmodan inte är nöjd med kvaliteten på en annan vara som du köpt hos oss ger vi dig förstås pengarna tillbaks. Ta bara med varan och kvittot till butiken och berätta för oss varför du är missnöjd så ordnar vi det.

Kan man lämna tillbaka på ICA?

ICA har alltid en generell regel att kunden har 30 dagars öppetköp/bytesrätt. Att handla varor på ICA är alltid tryggt för dig som kund!

Kan man lämna tillbaka telefon?

Dessa produkter kan endast lämnas tillbaka i obruten förpackning: mobiltelefoner, programvara, spel, film och hygienartiklar (tandvård-, hårvård-, kroppsvård- och hårborttagningsprodukter, in-ear hörlurar och bluetooth headset).

Kan man lämna tillbaka mobilen?

Tyvärr finns det ingen lagstadgad rättighet som ger dig möjlighet att lämna tillbaka grejerna när du har handlat i butik. Öppet köp är någonting som är frivilligt att erbjuda. Det innebär att butikerna själva väljer om de vill erbjuda öppet köp och i så fall när det ska gälla.