:

Kan man köpa online från Ullared?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man köpa online från Ullared?
  2. Kan man Swisha på Ullared?
  3. Vad ska man passa på att köpa på Ullared?
  4. När är det lite folk på Gekås?
  5. Finns i Ullared?
  6. Är det mycket folk på Ullared?
  7. Hur många är inne på Ullared?
  8. Vad säljs mest på Ullared?
  9. Vem har handlat mest på Ullared?
  10. Vilken tid är det minst folk på Gekås?

Kan man köpa online från Ullared?

Tyvärr har vi ingen webbshop och har ingen möjlighet att skicka varor mot betalning. Det enda sättet att shoppa till bästa priserna är att handla på plats i varuhuset. Kan jag handlar från Gekås Ullared via nätet? Nej, och vi har inte heller några planer på att införa försäljning via postorder eller webbshop.

Kan man Swisha på Ullared?

Direktbetalning bankgiro Betala på bg Skriv ert order nr vid betalning,det tar en bankdag när vi ser betalningen då skickar vi odern + att vi mailar kollinr. Direktbetalning Swish: Betala på Swish nummer: 123 172 19 27.

Vad ska man passa på att köpa på Ullared?

Att shoppa för hobby och fritid lockar många kunder till Ullared. Varuhusets sortiment av fiske, ridkläder, golf och jakt är generöst. Även Gekås har snappat upp padeltrenden som har tagit över Sverige, och visst kan du fynda padelracket till ganska bra priser.

När är det lite folk på Gekås?

Från att varuhuset öppnar och fram till klockan 11.00 är det som allra luftigast i varuhuset, och även kvällstid har vi färre kunder som besöker oss. Så har du möjlighet att vara tidigt på plats, eller komma framåt kvällen, är det alltid en fördel.

Finns i Ullared?

Gekås Ullared är ett härligt shoppingparadis för alla som älskar att handla fyndsmart. Här hittar du över 100 000 olika produkter med alltifrån leksaker till hygienartiklar, blommor, elektronikprylar, lampor, mattor, kläder, babyartiklar, heminredning, livsmedel, böcker, verktyg till sport, fritid och mycket mer.

Är det mycket folk på Ullared?

Till Gekås Ullared är det många som åker för att handla och framförallt på sommaren när det är som mest besökare. Med Gekås webbkamera som dom har installerat på taket framför ingången kan du i realtid se om det är mycket folk som köar eller inte.

Hur många är inne på Ullared?

Vi har årligen ca 4,8 miljoner besökare hos oss på Gekås Ullared.

Vad säljs mest på Ullared?

Lite oväntat är Gekås bäst säljande produkt strumpor. Varuhuset säljer 13 miljoner par per år.

Vem har handlat mest på Ullared?

Caroline från Tierp kan vara en av Ullareds bästa och största kunder. Varje år åker hon med tjejgänget och shoppar för stora summor. Senaste vändan nu slutade på mer än 21 000 kronor!

Vilken tid är det minst folk på Gekås?

Måndag-torsdag: förhållandevis lugnt i varuhuset och ingen kö för att komma in. Allra lugnast är det efter kl. 16.00 då bussarna åkt hemåt. Fredag: fullt ös i varuhuset, men ingen kö för att komma in.