:

Vad gör L arginine?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör L arginine?
  2. Vad är L-arginin HCL?
  3. Hur mycket l-arginin per dag?
  4. Vad är L-argiplex bra för?
  5. När ska man ta arginin?
  6. Vad gör L argiplex?

Vad gör L arginine?

Just L-arginin är viktig för produktionen av kväveoxid som bidrar till att vidga blodkärlen och påverkar därmed blodflödet och näringstillförseln till musklerna. Det hjälper till att öka prestationsförmågan och kroppens återhämtning. Din kropp producerar aminosyran av sig själv, men bara till en viss mängd.

Vad är L-arginin HCL?

Arginin (förkortas Arg eller R) är en av de 20 aminosyror som är byggstenar i naturens alla proteiner. Arginin tillhör gruppen basiska aminosyror. I den genetiska koden kodas arginin av sex kodon: CGU, CGC, CGA, CGG, AGA och AGG. Aminosyran arginin finns naturligt i träd.

Hur mycket l-arginin per dag?

Dosering av L-arginin För fysiskt aktiva personer som utsätts för regelbunden stress i vardagen ligger det genomsnittliga behovet av L-arginin kring 8 g per dag.

Vad är L-argiplex bra för?

L-Argiplex Total Man innehåller ginseng som bidrar till normal sexlust, vitalitet och motverkar trötthet, samt bidrar till normal mental och fysisk prestationsförmåga. Flera vitaminer (t ex vitamin C, B6, B12 och Folsyra) bidrar till att minska trötthet och utmattning och till immunsystemets normala funktion.

När ska man ta arginin?

En normal dos ligger på 3-5 gram oavsett användningsområde, och tillskottet rekommenderas strax före träning och/eller innan nattsömnen. För bästa resultat bör arginin intas på fastande mage, i och med att mat kan göra upptaget långsammare.

Vad gör L argiplex?

L-Argiplex Total Man är ett kosttillskott med ginseng samt en växtbaserad mix av de tre naturliga aminosyrorna: L-citrullin, L-arginin och L-ornitin. Innehåller flera viktiga vitaminer så som B6, B12, vitamin C och folsyra som bidrar till att minska trötthet och utmattning.