:

Hur många använder Edge?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många använder Edge?
  2. Vilket företag står bakom webbläsaren Edge?
  3. Finns Internet Explorer kvar?
  4. Vad är Edge Chromium?
  5. Hur öppnar man Internet Explorer?

Hur många använder Edge?

Under förra månaden användes Edge av 7,59 procent av webbsurfarna medan 7,19 procent använde Firefox. Därefter är det ett rejält kliv upp till marknadsledande Google Chrome som används av 68,5 procent av världens internetanvändare. I tabellen här nedan syns vilka webbläsare som användes mest under förra månaden.

Vilket företag står bakom webbläsaren Edge?

Microsoft Edge: Den bästa webbläsaren för företag – Microsoft.

Finns Internet Explorer kvar?

Ja, Internet Explorer 11 är den sista huvudversionen av Internet Explorer. Internet Explorer 11-skrivbordsapplikationen kommer att sluta sitt stöd för vissa operativsystem från och med den . Kunder uppmanas att flytta till Microsoft Edge med Internet Explorer (IE)-läge.

Vad är Edge Chromium?

Nya Microsoft Edge baseras på Chromium och släpptes den 15 januari 2020. Den är kompatibel med alla versioner av Windows som stöds samt macOS. ... Tidigare Microsoft Edge är den HTML-baserade webbläsaren som släpptes tillsammans med Windows 10 i juli 2015. Det var standardwebbläsaren på Windows 10-datorer.

Hur öppnar man Internet Explorer?

Om du vill öppna Internet Explorer 11 väljer du Start och anger Internet Explorer i Sök. Välj Internet Explorer (skrivbordsapp) i sökresultaten. Om du inte kan hitta Internet Explorer på din enhet måste du lägga till det som en funktion. Välj Start > Sök och skriv in Windows-funktioner.