:

Hur många användare har TikTok i Sverige?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många användare har TikTok i Sverige?
  2. Hur många användare har TikTok?
  3. Hur många videos finns det på TikTok?
  4. Hur många användare har TikTok i världen?
  5. När blev musically TikTok?
  6. Vem är bäst på Tiktok?
  7. Hur många i världen använder TikTok?

Hur många användare har TikTok i Sverige?

2,7 miljoner använder Tiktok månadsvis i Sverige. Användarantalet har ökat med 8 procent i Sverige, visar siffror som Dagens Media har tagit del av. Tiktok har nu nått 2,7 miljoner månatliga aktiva användare (monthly active users, MAU) i Sverige.

Hur många användare har TikTok?

TikTok har hundratals miljoner användare och är alltså ett av världens största sociala medier. Grundidén är att användarna kan ladda upp korta klipp med musik till, och vare sig ditt barn gillar att skapa videor själv eller bara titta på andras kan det vara bra att ha lite koll på vad man kan se och göra i appen.

Hur många videos finns det på TikTok?

Appen grundades år 2016 av det kinesiska företaget Byte Dance och har för närvarande mer än 500 miljoner aktiva användare i 150 länder. Varje dag laddas det upp mer än 13 miljoner videoklipp. Den populära appen slog dessutom både Facebook, Instagram och Snapchat i antal nedladdningar förra året.

Hur många användare har TikTok i världen?

Över en miljard internetanvändare använder idag Tiktok, det vill säga ungefär 25 procent av alla internetanvändare i världen! Över 800 miljoner människor loggar in varje månad. Det betyder att Tiktok är större än både Snapchat och Twitter exempelvis. Till största delen är det unga människor som använder Tiktok.

När blev musically TikTok?

Musical.ly hade sitt huvudkontor i Shanghai i Kina, och hade kontor i San Francisco i Kalifornien. Den 9 november 2017 köptes tjänsten av Bytedance och slogs samman med TikTok den 2 augusti 2018.

Vem är bäst på Tiktok?

Topplista – största svenskarna på Tiktok

  • Izaandelle – 4,9 miljoner följare.
  • Amanda Emundsson – 2,8 miljoner följare.
  • Nathalie Danielsson – 2,4 miljoner följare.
  • Theo Haraldsson – 2,1 miljoner följare.
  • Freja – 1,7 miljoner följare.

Hur många i världen använder TikTok?

Det kinesiska företaget Bytedance köpte 2018 upp Musical.ly, och bytte namn på appen till Tiktok. Det är alltså numera en kinesisk tjänst, men den har blivit oerhört populär över hela världen. Över en miljard internetanvändare använder idag Tiktok, det vill säga ungefär 25 procent av alla internetanvändare i världen!