:

Hur streamar man telenor?

Innehållsförteckning:

  1. Hur streamar man telenor?
  2. Hur många kan man titta på Viaplay samtidigt?
  3. Hur många kan använda Discovery Plus samtidigt?
  4. Hur streamar man Telia?
  5. Vad krävs för att streama tv?
  6. Vilka kanaler ingår i Viaplay mellan?

Hur streamar man telenor?

Gå till adressen stream.telenor.se och logga in. För att kunna använda tjänsten i din mobil och surfplatta behöver du ladda ned appen Telenor Stream. Appen finner du i Appstore och Google Play.

Hur många kan man titta på Viaplay samtidigt?

Du kan streama innehåll på maximalt två (2) registrerade enheter samtidigt.

Hur många kan använda Discovery Plus samtidigt?

Discovery plus kan streamas på upp till två enheter samtidigt.

Hur streamar man Telia?

Du kan se på Telia Play i mobilen eller surfplattan, i datorn och på din tv med hjälp av Chromecast eller Apple TV. För att se på Telia Play i mobilen eller surfplattan behöver du installera vår app, som finns för Apple eller Android. För att se i datorn går du in på Telia Play.

Vad krävs för att streama tv?

Allt du behöver för att komma igång med streamingen är en trådlös router med ett trådlöst nätverk (WiFi) och en hyfsat modern tv-apparat. Det kan röra sig om en smart-tv eller en helt vanlig platt-tv med en outnyttjad HDMI-ingång. Allra enklast är att ansluta en extern mediaspelare till HDMI-porten på tv:n.

Vilka kanaler ingår i Viaplay mellan?

Vad är Viaplay En annan sak som Viaplay också erbjuder är ett utbud från TV-kanalerna TV3, TV6, TV8 och TV10. Om det stora utbudet av film inte mättar din hunger så kan man också hyra eller köpa film på Viaplay. Här kan du hyra flera av filmhistoriens klassiker och det senaste som har visats på bioduken.