:

Vem äger Elon?

Innehållsförteckning:

  1. Vem äger Elon?
  2. Vem äger Elon vitvaror?
  3. Hur många butiker har Elon?
  4. Vad hette Elon innan?
  5. Vem tillverkar elvita vitvaror?
  6. Var tillverkas elvita?
  7. Vad omsätter Elon?
  8. Vem äger Euronics?
  9. Vad heter elons vd?

Vem äger Elon?

Elon Group är en nordisk allians som ägs och drivs av egna företagare och handlare i Sverige, Norge, Island, Finland och Danmark. Vi har styrkan hos ett storbolag, med engagemanget från entreprenörer med lång erfarenhet av sina lokala marknader och kunder.

Vem äger Elon vitvaror?

Elon, i marknadsföring skrivet ELON, är en fackhandelskedja och en av Sveriges största vitvarukedjor med 292 butiker över hela landet. Företaget är sedan 2006 ett dotterbolag till EEL AB. Huvudkontoret finns i Marieberg, strax utanför Örebro där även EEL AB:s centrallager för vitvaror finns.

Hur många butiker har Elon?

Vi finns i de nordiska länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Elon är numera både Sveriges och Nordens största butikskedja för hemelektronik och vitvaror, med över 400 butiker bara i Sverige.

Vad hette Elon innan?

2015 beslutade EEL att förändra moderbolagets namn från EEL Holding (publ) till ELON Group. Under samma år förvärvades kedjan Euronics Norge AS med ca 70 butiker inom området CE samt MDA och SDA.

Vem tillverkar elvita vitvaror?

Elvita. Elvita är kedjan ELON:s egna varumärke. Märket återfinns bland spisar,ugnar,kyl och frys samt disk och tvättmaskiner.

Var tillverkas elvita?

Ja, säljaren sa att de tillverkas i Kina när vi frågade. De har 5 års garanti, och går väl på strax över 10.000 ihop, vilket vi nog kan få ex Samsung för, men där vi inte gillar deras mikro. Svårt att veta om produkten är bra om det inte finns några recensioner.

Vad omsätter Elon?

Mer om ELON Group ELON Group AB har 125 anställda och gjorde ett resultat på - med omsättning KSEK under 2019. Bolaget hade då en omsättningstillväxt på 9,2 %.

Vem äger Euronics?

Euronics är en hemelektronikkedja som i Sverige har 105 butiker (2021). Kedjan hette tidigare Rino. Euronics ägs av holländska bolaget Euronics International Ltd. som har varuhus i 35 länder.

Vad heter elons vd?

Stefan Lebrot (juli 2018–) ELON/CEO