:

Är Danske Bank svensk?

Innehållsförteckning:

  1. Är Danske Bank svensk?
  2. Hur många kontor har Danske Bank?
  3. Varför Danske Bank?
  4. Hur säker är Danske Bank?
  5. Hur bra är Danske Bank?
  6. Vilket är clearingnummer i Danske Bank?

Är Danske Bank svensk?

Danske Bank etablerades i Sverige 1997 i samband med förvärvet av Östgöta Enskilda Bank. Efter millennieskiftet har banken växt kraftigt på den svenska marknaden och är nu den femte största banken i Sverige efter landets fyra storbanker.

Hur många kontor har Danske Bank?

Välj ditt kontor Det ska vara enkelt att nå oss. Därför är vi tillgängliga på många olika sätt, via internet, över telefon och genom personliga möten. Vi har runt 50 kontor över hela Sverige. Och alla våra kontor har en egen hemsida.

Varför Danske Bank?

Danske Bank i Sverige är idag en fullservicebank som består av ett nätverk av lokala bankkontor. Vi har arbetat med tillgängligheten i stort och smått. För oss handlar det både om lokal handlingskraft och global räckvidd, att verka nära och samtidigt växa med våra kunder.

Hur säker är Danske Bank?

Otroligt dåligt bemötande av en bank som lätt hade kunnat säga förlåt och fått en nöjdare kund för ett par hundralappar. Både appen och hemsidan är dessutom icke-intuitiva och onödigt krångliga. Jag kommer avråda alla jag möter att byta till Danske Bank. mycket dålig bank som går in godtyckligt på ens konton.

Hur bra är Danske Bank?

Danske Bank ligger på plats 11 bland alla banker med ett snitt på 2,98 i betyg och har 37 kommentarer från besökare. Bankens svaghet är dess avgifter, styrkan dess teknik. Baserat på 74 betyg.

Vilket är clearingnummer i Danske Bank?

Bankernas kontonummer och clearingnummer

BankClearing- nummerserieMax antal siffror i kontonummer (exkl. clearingnr)
Danske Bank A/S, Sverige Filial 7
Danske Bolån7
DNB Bank ASA, filial Sverige7
Forex Bank AB7