:

Hur vet jag att jag är vältränad?

Innehållsförteckning:

  1. Hur vet jag att jag är vältränad?
  2. Hur många pull ups bör man klara?
  3. Hur vältränad är du quiz?
  4. Hur ser man att man gått ner i vikt?
  5. Hur ser ditt Kostschema ut?
  6. Hur lång tid tar det innan man ser resultat av LCHF?

Hur vet jag att jag är vältränad?

Reppa vikten i böjen Ett test som lika mycket mäter pannben och smärttröskel som styrka. Den officiella drömgränsen är satt till omänskliga 50 repetitioner, men allt över 25 får anses som ett styrkeprov väl värt att skryta om. 15 reps är tillräckligt för att hävda vältränade ben.

Hur många pull ups bör man klara?

– Om du är en kille som tränar regelbundet bör du kunna klara mellan fem och åtta stycken. Tjejer har det alltid lite tuffare när det kommer till den här typen av övningar eftersom ni inte har lika mycket muskelmassa som killar. Att klara fem chins som tjej är rimligt, då är du vältränad.

Hur vältränad är du quiz?

Sträck ut armarna framför kroppen, lägg den ena handen ovanpå den andra så att långfingrarna ligger precis på varandra. Sträck dig långsamt framåt, med raka ben, så långt du når. Sikta mot dina tåspetsar. När du inte når längre, håll kvar där i 3 sekunder och läs på måttsticka avståndet från dina fotsulor.

Hur ser man att man gått ner i vikt?

Muskler väger mer, men de tar mindre plats. Vågen tar inte hänsyn till hur din kropp ser ut, eller vad den består av. Strunta i vågen....Så här kollar du om du gått ner i vikt.

  1. Prova gamla kläder. ...
  2. Testa byxor som tidigare var för små. ...
  3. Mät mät mät! ...
  4. Gör en hälsocheck. ...
  5. Kolla spegeln!
07-Jun-2009

Hur ser ditt Kostschema ut?

Kostschemat är uppbyggt på att du äter regelbundet med frukost, lunch och middag. På detta har du även ett mellanmål på eftermiddagen. Det är väldigt viktigt att du också får i dig ett återhämtningsmål de dagar som du tränar. När du kommer hem ska du äta middag efter träningen oavsett hur sent det blir.

Hur lång tid tar det innan man ser resultat av LCHF?

Det kan ta tid innan du börjar se resultat på vågen, speciellt om du har bantat mycket tidigare. Kroppen är otrygg och det kan ta flera månader innan det börjar hända saker. LCHF är inte en quick fix. Tre månader är en bra tumregel, om du då inte ser resultat kan du börja göra förändringar.