:

Kan man se vad man godkänt med BankID?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man se vad man godkänt med BankID?
  2. Kan man radera BankID historik?
  3. Är BankID kopplat till personnummer?
  4. Hur gör jag för att logga in med BankID på den nya enheten?
  5. Hur gör jag för att få ett nytt BankID på telefon eller surfplatta?
  6. Hur ska du beställa ett BankID hos din Bank?

Kan man se vad man godkänt med BankID?

Med avläsning av QR-kod i BankID-appen kan användaren bekräfta den fysiska närheten mellan exempelvis sin dator och mobiltelefon. I praktiken innebär det att användaren förstärker säkerheten vid identifiering och underskrift i en tjänst som presenteras på en annan enhet än den där Mobilt BankID finns.

Kan man radera BankID historik?

Öppna BankID-appen och välj Inställningar samt klicka på ditt namn. ... alternativet Min BankID-historik som du kan klicka på. När du gör det och loggar in visas en lista över de BankID-händelser som finns för ditt personnummer (alltså även för ev.

Är BankID kopplat till personnummer?

Ditt mobila BankID är knutet till ditt personnummer och din mobil. Har du till exempel en mobil och en surfplatta måste du installera appen och ansöka om mobilt BankID till båda.

Hur gör jag för att logga in med BankID på den nya enheten?

  • Gå till BankID självservice Öppnas i nytt fönster och logga in med ett Mobilt BankID utgivet av Nordea eller med e-kod. Saknar du ett giltigt Mobilt BankID eller en kortläsare så väljer du att logga in med din personliga kod. ... Hur gör jag för att installera BankID på den nya enheten?

Hur gör jag för att få ett nytt BankID på telefon eller surfplatta?

  • Gå till Mitt SEB, mobilt BankID & BankID på kort. Klicka på länken Visa och spärra BankID så kommer du till en översikt med dina BankID:n. Välj det BankID som du vill spärra. Beställ ett nytt BankID på din nya eller din andra telefon eller surfplatta.

Hur ska du beställa ett BankID hos din Bank?

  • Du beställer BankID hos din bank. För att beställa ett BankID måste du ha ett svenskt personnummer. Det finns även krav som de olika bankerna ställer upp, t.ex. en nedre åldersgräns och att man är folkbokförd i Sverige. Exakt hur du beställer ett BankID skiljer sig åt mellan olika banker.