:

Vad kostar frakt AUTODOC?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar frakt AUTODOC?
  2. Är AUTODOC bra?
  3. Var ligger AUTODOC?
  4. Är Trodo bra?
  5. Hur lång leveranstid skruvat?
  6. Vad är trygg beställning?
  7. Är bildelaronline24 samma som Autodoc?
  8. Vilka märken på Autodoc?
  9. Vad är trygg beställning Autodoc?

Vad kostar frakt AUTODOC?

6.1. För beställningar med ett produktvärde som är mindre än 1900,00 kr kostar frakten 99,00 kr. För beställningar med ett produktvärde på 1900,00 kr eller mer tillkommer inga extra fraktkostnader (gäller inte leveranser utomlands eller specialleveranser – skrymmande föremål och utbytesdelar).

Är AUTODOC bra?

Snabb och felfri leverans. Vi är glada att du har ett positivt intryck av samarbetet med oss. Vi önskar er lycka till på alla vägar. Med vänliga hälsningar, AUTODOC-teamet.

Var ligger AUTODOC?

: Ett andra lager byggs och färdigställs i stadsdelen Lichtenberg i Berlin.

Är Trodo bra?

Riktigt bra! Har handlat där ett antal gånger detta året och varje gång har leveransen gått riktigt fort. Priserna är toppen och delarna är riktiga märkesdelar (om det är dem man väljer).

Hur lång leveranstid skruvat?

Leverans av en lagervara tar i regel 1-4 vardagar beroende på produkt och vart paketet ska skickas. En beställningsvara tar vi i regel hem inom 3-10 vardagar efter att vi fått in beställningen från dig.

Vad är trygg beställning?

Med alternativet "Trygg beställning" kan du returnera produkter inom 200 dagar från köpdatumet utan att behöva uppge någon orsak.

Är bildelaronline24 samma som Autodoc?

Här är nätbutikerna för bildelar som kanske borde få varningsklockorna att ringa. De är nätbutiker som säljer bildelar och de heter Bildelar-Online, Autodelar24, BildelarStore, Reservdelarbutik och Autodoc. ... Idag driver Autodoc en reservdelsbutik på nätet under samma namn – Autodoc.se.

Vilka märken på Autodoc?

  • BMW 5-serie.
  • AUDI A4.
  • AUDI A6.
  • VOLVO V50.

Vad är trygg beställning Autodoc?

Med alternativet "Trygg beställning" kan du returnera produkter inom 200 dagar från köpdatumet utan att behöva uppge någon orsak. Den standardmässiga returperioden är 14 dagar.