:

Hur lång kan en story vara på Instagram?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång kan en story vara på Instagram?
  2. Hur lång kan en Reels vara?
  3. Hur länge kan man filma på Instagram?
  4. Hur långa inlägg på Instagram?
  5. Hur gör man långa Reels?
  6. Vilka kan se mina Reels?
  7. Hur delar jag någons story på min story?

Hur lång kan en story vara på Instagram?

Instagram Stories – 15 sekunder En Story är max 15 sekunder lång. Är videon längre än 15 sekunder delas den upp i flera Stories. Stories lever kvar i 24 timmar (om du inte sparar dem i dina höjdpunkter).

Hur lång kan en Reels vara?

Kort sagt kan man säga att Reels är ett sätt för användarna att spela in 15 sekunder långa videoklipp där det går att lägga till olika typer av effekter och musik. Videoklippen kan sedan postas i det vanliga Instagram-flödet och i Instagram Stories.

Hur länge kan man filma på Instagram?

Till skillnad från TikTok och Reels så erbjuder IGTV längre filmer. Om du har ett verifierat konto kan du spela in videos upp till 60 minuter, för dig utan den blå symbolen är maxlängden 15 minuter. Men, oavsett mängd följare så kan du titta på alla publicerade videos! Matilda berättar här hur det går till…

Hur långa inlägg på Instagram?

Först: Instagram har en gräns på 2200 tecken per bildtext. Även om det kan vara frestande att skriva allt om ditt event, ska du inte publicera texter i lång form.

Hur gör man långa Reels?

För att skapa Reels klickar du på kameran högst upp till vänster i flödet, för att sedan swipea till ”Reels”. När du publicerar kan du välja att publicera i tre olika flöden. Först och främst så hamnar de i Reels egna flöde men du kan även välja att publicera det som en story samt i det vanliga flödet.

Vilka kan se mina Reels?

Har du ett privat konto kommer endast dina följare kunna se dina Reels och andra användare kan heller inte nyttja ljudet från dina publicerade videoklipp. Om du har ett publikt konto kommer du även kunna välja att dela dina Reels för upptäckarflödet och/eller som en händelse.

Hur delar jag någons story på min story?

När du ser en video eller bild du bara måste dela med dig av i din Instastory klickar du bara på pappersflygplans-symbolen som du väljer när du ska skicka ett inlägg i DM till någon. Istället för att välja en person så väljer du alternativet högst upp: “Lägg till inlägget i din händelse”.