:

Hur länkar man i Instastory?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länkar man i Instastory?
  2. Hur delar man någons händelse?
  3. Hur delar man ett inlägg på Instagram story?
  4. Vad betyder röd ring på Instagram?
  5. Vad är datortomografi på tjocktarmen?
  6. Hur används datortomografi för att undersöka levern?
  7. Vad är en datortomograf eller CT?

Hur länkar man i Instastory?

  1. Öppna den senaste versionen av Instagram-mobilappen.
  2. Tryck på Stories-kameran högst upp på skärmen.
  3. Ta ett foto eller en video i appen eller välj från din kamerarulle.
  4. Gå till Instagram Stories klistermärkesikon.
  5. Bläddra tills du ser "Länk"-dekalen. ...
  6. Du kommer att ges möjlighet att antingen ange eller klistra in en URL.

Hur delar man någons händelse?

När du ser en video eller bild du bara måste dela med dig av i din Instastory klickar du bara på pappersflygplans-symbolen som du väljer när du ska skicka ett inlägg i DM till någon. Istället för att välja en person så väljer du alternativet högst upp: “Lägg till inlägget i din händelse”.

Hur delar man ett inlägg på Instagram story?

Hur man delar Instagram-inlägg till berättelser Du kan dela ett Instagram-inlägg till din berättelse genom att klicka på pilen / dela-knappen under inlägget du vill lägga till och sedan trycka på alternativet Lägg till inlägg i din berättelse.

Vad betyder röd ring på Instagram?

Det är alltså dina vänners Instagram Stories som visas där. Och om de har en färgglad rund ring runt sin profilbild så innebär det att det finns ett nytt Instagram Stories-inlägg att visa. ... Om du vill kommentera något så klickar du på skärmen för att kunna skicka ett privat meddelande via Instagram Direct.

Vad är datortomografi på tjocktarmen?

  • Datortomografi på tjocktarmen. Datortomografi kan också användas för att upptäcka tumörer i tjocktarmen, så kallad virtuell koloskopi. Om tumören sitter i ändtarmen används magnetkameraundersökning för att ta reda på hur djupt den växer i tarmväggen. Man ser även om det finns spridning till lymfkörtlar i tumörens närhet.

Hur används datortomografi för att undersöka levern?

  • Vanligen används datortomografi för att undersöka om sjukdomen spridit sig till andra organ i kroppen, främst lever och lungor. Ibland ger datortomografi inte ett säkert svar om tumören spridit sig. Då kan man behöva komplettera med så kallad PET-kamera eller magnetkameraundersökning av levern.

Vad är en datortomograf eller CT?

  • En datortomograf eller CT (Computerized Tomographic Scanning eller datorstyrd skiktröntgen) är alltså ett särskilt slags röntgenapparat. Istället för att sända en röntgenstråle genom din kropp, som vid vanlig röntgenfotografering, sänds många små röntgenstrålar från flera olika vinklar.